Ute efter en enkel webb? Passa på!

Just nu vill vi inte enbart bygga avancerade integrerade webbplatser. Vi vill nämligen även vässa våra juniorer med olika enklare projekt. Perfekt tillfälle för dig som behöver starta upp en ny kampanjsida eller en snygg enkel webbplats.

 

Fördelarna för dig som kund är att vi lägger mer tid på din sida men du betalar för mindre.  Samtidigt får våra grymma juniorer möjlighet att testa och utveckla idéer och funktioner, i lugn och ro och stöd från våra seniorer.

Flygtid för juniorerna, snygg smart webbplats till dig. Win win!

 

Vad är då en enkel webbplats?

Även om webbplatsen är enkel kan den se avancerad ut och proffsig ut. Det vi menar med att den är enkel är att den främst av allt inte är integrerad med något avancerat affärssystem. En enkel webbplats kan röra sig om en startsida med några undersidor, kontaktformulär och kanske fina effekter. Allt som i grunden behövs för de flesta.

Just nu har vi ett flertal nya juniorer på plats.

De är nyfikna, hungriga och tänker gärna utanför boxen. Att bygga webb är inte något man enbart kan lära sig teoretiskt. Du lär dig bäst av att testa och praktiskt få bygga de olika delarna. Göra om och göra rätt är viktigt och utvecklande.

Främsta fördelen med att anställa och lära upp juniorer på plats är att de blir experter på att tänka ”nobox.”.  Även det win win för våra kunder 😉

 

>> Kontakta oss idag för offert!


Kontakta oss