Om oss

Vi på nobox skapar webbplatser i främst WordPress men är även certifierade i Sitevision. Det finns ingen webbplats som är för stor eller komplicerad för oss – det är bara fantasin som begränsar. Vi söker nu en riktigt duktig webbutvecklare med flera års erfarenhet till vårt team. Vi ser gärna att du är fullstack som drar mot frontendhållet – men även ansökningar från backendutvecklare är välkomna. Det viktigaste är att du är säker i din yrkesroll.

Vår ambition är att tillsätta tjänsten så snart som möjligt, men tar givetvis hänsyn till eventuell uppsägningstid. Det viktigaste för oss är att anställa rätt person, och den väntar vi gärna på.

Den vi söker

Som utvecklare hos oss arbetar du självständigt, men i team, tillsammans med projektledare, designer, teknisk strateg och kund. Förutom att du fyller dina dagar med att skriva kod deltar du även aktivt i kundmöten, sköter en del projektledning på egen hand, hjälper till att utveckla våra interna miljöer och en hel del annat. Hos oss är utveckling ett ganska socialt jobb där du dagligen arbetar tillsammans med andra. Du kommer att arbeta med projekt av varierande storlek – men främst avancerade lösningar individuellt anpassade efter våra kunders unika behov. Det kan handla om externwebbar, intranät, kundportaler, integrationer till externa system, webbshoppar eller webbappar. Du planerar din egen tid och har leveransansvar, och vi ser därför att du är strukturerad, ansvarstagande och flitig. Som senior utvecklare ser vi gärna att du har coachande egenskaper och kan bistå med kunskaper till dina kollegor – hos nobox växer vi tillsammans. Har du den profil vi söker vet du exakt vad som krävs för att lyckas.

Vi ser gärna kunskaper inom

 

  • WordPress
  • HTML, CSS, SASS/SCSS
  • JavaScript/jQuery
  • Responsiv utveckling
  • Design och användarvänlighet
  • PHP
  • E-handel, gärna kunskaper inom WooCommerce
  • Databaser och SQL
  • Erfarenheter av UI/UX
  • Svenska flytande i tal och skrift

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder sex månaders provanställning som sedan övergår i en tillsvidareanställning, samt en fast månadslön. Friskvårdsbidrag får du också. Utöver det blir du en del i en social arbetsplats som uppskattar att göra aktiviteter tillsammans. Varje kvartal har gör vi en gemensam friskvårdsaktivitet och vi försöker utöver det att ses så mycket som möjligt. Med tanke på Coronaläget arbetar vi nästan uteslutande hemifrån men ses dagligen i digitala möten eller möts i vår chattzon. Vi ser gärna att du bor i Karlstad med omnejd, för när pandemin är över vill vi delvis återgå till att jobba tillsammans på kontoret på Kasernhöjden. Arbetet sker med fördel under kontorstid men du ansvarar själv för dina arbetsdagar.

Titta gärna runt på vår hemsida och på vår Instagram. När du bestämt dig är du välkommen att skicka ditt cv och personliga brev till hej@nobox.se, eller använd kontaktformuläret nedan. Observera att ansökningsspråk är på svenska. Vi ser det som är stor fördel om du skickar med en portfolio över webbplatser du byggt.

Vill du veta mer?

Eelena Blomkvist

hr- & försäljningsansvarig

Telefonnummer: 070-769 97 10

E-post: eelena@nobox.se

Sök tjänsten här