Hoppa till innehåll

Webbstrateg

"det är när vi arbetar tillsammans som vi är riktigt bra och hittar de bästa tekniska lösningarna"

Christian Paulson

VD & kundansvarig

Vi på nobox arbetar med WordPress på ett sätt vi anser är lite mer på riktigt. De flesta som arbetar hos oss är webbutvecklare i någon form och vi ser oss själva som digitala hantverkare, som finsnickare där det unika är vardag. Som webbstrateg hamnar du i ett extremt tekniskt nördigt gäng som älskar webb precis som du. Vi arbetar löpande med webbutveckling och vidareutveckling samt håller oss uppdaterade med förändringar i branschen för att alltid ligga i framkant – samtidigt som vi har väldigt roligt på jobbet.

Webb kan vara det roligaste som finns. Våra utvecklare har alla unik kompetens och mixen gör att den samlade kunskapen är väldigt hög. Vi gör allting från grunden för att säkerställa hög kvalitet, god prestanda, säkra webbplatser och att det vi gör håller under lång tid. Det här är WordPressutveckling på riktigt, extra allt. Det innebär att ditt jobb som webbstrateg blir extra meningsfullt, för det finns likasinnade medarbetare som har både vilja och kunskap nog att både förstå och genomföra dina visioner kring vidareutvecklingen av våra kunders webbplatser.

Vi söker dig vars hjärta slår lite extra för webb och affärsutveckling. Du kommer att arbeta som stödfunktion till både kundansvariga och webbutvecklare där du har hela webben som din arena. Idag är det våra kundansvariga som har hand om kundrelationerna, men vi önskar en medarbetare som kan ta vidareutvecklingen av våra kunders webbplatser ett par steg vidare. Du kommer inte att arbeta som säljare, men effekten av ditt arbete kommer leda till nya affärer. Det är det som är poängen.

Du ska ha kunskap och förståelse inom webb och dess kringtjänster, så som servrar och hosting, men behöver inte vara någon webbutvecklare. I stora projekt där, kundansvarigas tid eller kunskap inte räcker till, kommer du att agera som samordnare och projektledare. Den största delen av ditt uppdrag kommer handla att proaktivt hitta nya lösningar, skapa merförsäljning och vidareutveckla våra kunders webbar på ett tankestadie, en webbteknisk idéspruta. Vi tror att du har koll på omvärlden, trendspanar och håller koll på nyheter inom webb, webbteknik, lagar och regler – samt har en erfarenhet bakåt som framtida kunder kan ha nytta av. Du kommer ha ett helikopterperspektiv och dina kunskaper och erfarenheter ska bidra till våra kunders fortsatta framgång på webben. Jobbet innebär mycket kundkontakt och möten.

För att trivas i rollen behöver du vara analytisk, påhittig, strukturerad, ordningsam, ha förmåga att hålla koll på detaljer och mycket information, vara positiv, lösningsorienterad och i ständig framåtrörelse. Vi tror att du har gott självförtroende, vet att du är duktig och att dina råd gör skillnad. Du är givetvis driven och tar gärna för dig för att komma framåt. Du är också duktig på att tala både svenska och engelska. Och snäll. Alla som jobbar på nobox är snälla och passionerade nördar och vi önskar att du är det också.

Vi gissar att du redan har ett jobb, och det är såklart läskigt att bryta upp från det som är känt för att ge sig ut på nya marker. Vi är dock proffs på onboarding och vi kommer lägga ner oss för att ta emot dig på ett bra sätt, lära upp dig och få dig att känna dig som hemma. Vi är som en liten familj som genuint bryr oss om varandra och alla är så himla hjälpsamma. Alla har varit nya och vi som är här nu har gemensamt att vi vill skriva kod tillsammans. Vi sitter dessutom på distans allihop så du träffar bara människor när du vill, antingen via videosamtal eller chatt. Vi har ett kontor i Karlstad, men de flesta bor utanför Värmland. Du får bo var du vill.

Vi erbjuder en flexibel arbetsplats där medarbetaren står i centrum. Hos oss är det högt till tak och vi försöker alltid att hitta ett sätt för att du ska få ett arbete hos oss att matcha ditt övriga liv. Förutom det får du även:

  • Flexibelt dagtidsschema
  • Arbete hemifrån eller på vårt kontor i Karlstad
  • Variation i vardagen, högt egenansvar och frihet att planera dina egna dagar
  • Heltidstjänst med fast månadslön
  • Tillsvidareanställning efter sex månaders provanställning
  • Fortbildning efter behov och önskemål
  • Friskvårdsbidrag
  • Tjänstepension

För att söka en tjänst fyller du i formuläret nedan. Vi rekryterar löpande, ibland fler och ibland färre. För rätt person tar vi absolut hänsyn till eventuell uppsägningstid. Har du frågor är du välkommen att kontakta Eelena Blomkvist, byråchef, på eelena@nobox.se.

*” anger obligatoriska fält

dra och släpp fil eller
bläddra
Max filstorlek: 32 MB.
dra och släpp fil eller
bläddra
Max filstorlek: 32 MB.
Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.