Har du precis startat eget och behöver en hemsida? Har du haft verksamhet ett litet tag men vet inte hur du ska nå din målgrupp? Behöver du en webbplats men har varken tid eller intresse för att sköta om den? Vill du synas i sociala medier men vet inte hur du ska göra? Sökandet är över!

Vi på nobox. vet hur viktigt det är att du som företagare syns på rätt plats, för rätt person och med rätt budskap – men vi förstår också att du som nystartad företagare inte hinner tänka på allt på en gång. Vi erbjuder därför nu tre olika paket med syfte att hjälpa dig som nyligen startat, eller är på väg att starta, egen verksamhet att komma igång med din närvaro på internet.

Genom att välja ett av våra paket kommer du att få en stabil start. Vi vet dock att alla våra kunder är unika så möjlighet finns att skapa den webb och den marknadsföring som passar just dig. Det som är en enkel hemsida idag kan vara ett stort avancerat tekniskt system om några år – men en sak i taget!

Se våra olika paket här nedan.

Kontakta oss för ett möte så bjuder vi på fika och ser var det leder. Maila kontakt@nobox.se eller ring på 054 – 203 1818 .


Kontakta oss