Undersökningar visar att 90% av alla B2C- & B2B-kunder idag startar köpresan på internet. Vad är det då som krävs för att fånga upp och ta tillvara på dessa potentiella kunder?

En stark digital närvaro.

Hemsidan är erat ansikte utåt på internet. Det är erat nav där era potentiella kunder kommer hamna någon gång under den digitala köpresan, men hur hittar dom dit? Hur får du dom att agera? Hur får du dom att komma tillbaka?

Om hemsidan idag genererar få affärer saknas det bitar för att eran digitala närvaro ska vara optimal.

Vi kommer till er och håller den kostnadsfria rådgivningen som är beräknad att ta 30-40 minuter. Under denna tid kommer vi gå igenom eran nuvarande digitala närvaro, och vad ni kan göra för att förbättra den. Det kommer inkludera allt från vad ni behöver för att ranka högre i sökresultatet på Google till vad ni saknar på hemsidan för att kund-upplevelsen ska vara så bra som möjligt. Efteråt kommer ni ha fullständig översikt på vad ni behöver åtgärda för att eran närvaro på internet ska lysa med full kraft.

Denna kostnadsfria rådgivning erbjuder vi ett begränsat antal företag, så anmäl ditt intresse redan idag genom att fylla i formuläret här nedan så kontaktar vi dig.


Vill du veta mer?


Kontakta oss