Kontakta oss!

Undersökningar visar att 90% av alla B2C- & B2B-kunder idag startar köpresan på internet. Vad är det då som krävs av ert företag för att fånga upp dessa potentiella kunder? Jo, en stark digital närvaro.

Digital närvaro är lite av en konst, och det handlar om att ni finns och syns på internet så kunden hittar er och känner att just ni är det rätta företaget för hens behov. Framförallt handlar det om att ge ett så positivt intryck och en så bra kundupplevelse som möjligt, och detta inkluderar allt från hemsidan till sociala medier. Det mest kritiska är att synas i sökresultatet på Google under relevanta sökord. Merparten av köpresorna startar på Google, och för att synas i sökresultatet kräver Google att hemsidan ska uppfylla vissa parametrar.

Allt detta går vi igenom under den kostnadsfria rådgivningen där vi kommer till er och går igenom eran nuvarande digitala närvaro utifrån en checklista. Efteråt kommer ni ha fullständig översikt på vad ni saknar för att eran digitala närvaro kan lysa med full kraft.

Denna kostnadsfria rådgivning erbjuder vi ett begränsat antal företag, så anmäl ditt intresse redan idag.


Vill du veta mer?