Välkommen till en nytänkande webbyrå i Karlstad. Sätter du värde på nytänkandenära samarbete och engageradesamarbetspartners, då har du kommit rätt!

Vi sätter en ära i att göra bra webbplatser, både vad gäller design och funktion. Vi erbjuder en helhetstanke från idé till färdig lanserad webbplats. Vi arbetar med användaranpassade webbplatser med enkel administration, oftast  i WordPress. Mobilanpassade webbplatser som kodas responsivt är vanliga just nu.

Som webbyrå arbetar Noboxsolutions i tre faser: design, kodning och efterarbete.

Design av webb

Oftast görs designen av vårt frilansnätverk: www.creators.se där vi har samlat över 800 designers från hela Sverige. Med en mycket blandad skara av designers kan vi utlova en mycket kreativ process med att ta fram designen till er nya hemsida.

Kodning av webb

Vi kodar hemsidan här på kontoret i Karlstad. Vi arbetar alltid i Opensource-system som Joomla, WordPress, Drupal m.fl. Ni kan själva enkelt ändra på innehållet på hemsidan, uppdatera texter, bilder, bildspel m.m. Vår favorit är WordPress. Vi kodar gärna mobilanpassade lösningar, så kallad responsiv kodning där webbplatsen anpassas efter skärmens upplösning.

Efterarbete webb

När hemsidan är lanserad driftar vi hemsidan på vårt eget snabba, driftsäkra webbhotell. Vi hjälper även till med marknadsföringen av den nya hemsidan, ser till att ni kommer högt upp på Google genom effektiv sökmotoroptimering (SEO).

Intresserad av att veta vad vi kan göra för dig? Kontakta oss direkt!

Några referenser

Vill du se referenser, kolla in vår portfolio!


Kontakta oss