Hoppa till innehåll

Kundansvarig

"För en genuint nyfiken person är det här jobbet som en välfylld godispåse"

Christian Paulson

VD och kundansvarig

Just nu söker vi ingen kundansvarig, men du är hjärtligt välkommen att skicka en spontanansökan. På så vis har vi ditt namn redo om en ledig position skulle komma upp. Spontanansökan hittar du här.

Vi på nobox har i tretton år skapat tekniska innovationer och digitala hantverk i WordPress. Vi skapar individuellt anpassade webbplatser och leder våra kunder framåt med webben som utgångspunkt. Vi söker nu en kundansvarig säljare till vårt team. Idag är vi 15 medarbetare som arbetar på distans.

Om tjänsten

Som kundansvarig på nobox ansvarar du för att förse våra webbutvecklare med uppdrag med kundrelationer som medel. Du kommer att succesivt vävas in i organisationen med målet att arbeta med både aktiva kunder, inkommande förfrågningar samt nykundsbearbetning. Vår målgrupp är kunder som tycker att webben är viktig och som lägger mycket tid på att skapa bra webbplatser med olika syften. För att lyckas har du hjälp av kollegor och försäljningsverktyg. Vi är idag två kundansvariga men då företaget växer önskar vi att bli fler. Vår samlade kompetens kommer hjälpa dig att komma på plats på ett bra sätt.  Vi tror att en säljares största tillgång är fantasi, nyfikenhet och påhittighet – egenskaper som är värdefulla i den här rollen.

Den vi söker

I din roll ansvarar du för att ta fram en plan för din försäljning i enlighet med bolagets vision och mål. Du jobbar visionärt med fokus på bra relationer samt identifierar kundens problem och målbild. För att förvandla visionen till något konkret har du dina webbkunniga medarbetare till hjälp. Det är ett krav att du ska ha bakgrund eller kunskap om webbproduktion, för att förstå din produkt behöver du vara genuint intresserad av webb. Nördighet älskar vi och här kommer du att förvandlas till en webbspecialist. Vi vill att du har erfarenhet av B2B-försäljning med dokumenterat goda resultat, är en god administratör, duktig på att kommunicera på svenska både i tal och skrift och är självgående.

Det vi erbjuder

  • Flexibelt dagtidsschema mellan cirka 8–17
  • Möjlighet att jobba från kontoret i Karlstad eller hemifrån
  • Stor variation, högt egenansvar och frihet att planera dina egna dagar
  • Fast månadslön
  • Tillsvidareanställning efter sex månaders provanställning
  • De verktyg du behöver för att kunna genomföra dina projekt
  • Fortbildning vid behov och efter önskemål
  • Härliga medarbetare som kan det mest om webb
  • En viktig del i vår gemensamma framgångsresa
  • Friskvårdsbidrag

Att söka tjänsten

För att söka en tjänst skickar du cv och personligt brev. Viktigt att din ansökan är skriven på svenska. Rekryteringsprocessen sker löpande och vår ambition är att tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta byråchef Eelena Blomkvist via e-post, eelena@nobox.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

*” anger obligatoriska fält

dra och släpp fil eller
bläddra
Max filstorlek: 32 MB.
dra och släpp fil eller
bläddra
Max filstorlek: 32 MB.
Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.
Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.