Hoppa till innehåll

Kundansvarig

"För en genuint nyfiken person är det här jobbet som en välfylld godispåse"

Christian Paulson

VD och kundansvarig

Just nu söker vi inte aktivt efter fler medarbetare, men för rätt person gör vi alltid plats. Om du känner att nobox verkar vara den perfekta arbetsplatsen för dig och att du matchar med de erfarenheter och den filosofi som vi önskar se hos våra medarbetare ska du självklart skicka en ansökan.

Tillsammans har vi på nobox under flera år skapat tekniska innovationer och digitala hantverk i WordPress. Vi skapar individuellt anpassade webbplatser och leder våra kunder framåt med webben som utgångspunkt. Som kundansvarig är du delaktig i alla processer kring både befintliga och nya kunder.

I teorin handlar rollen som kundansvarig om att sälja in uppdrag och projektleda, men i verkligheten är det så mycket mer än så. I din vardag kommer du vara lika delaktig framtagning av nya webbplatser som vidareutveckling av befintliga webbar. För att lyckas behöver du vara en webbninja i teorin, även om du praktiskt inte är någon webbutvecklare. Din förståelse för webb måste vara god och du måste kunna prata om och förklara webb för kunderna på ett pedagogiskt sätt. så att alla förstår. Du har en naturlig fallenhet för att sitta i mitten och styra flera processer parallellt.

På nobox handlar rollen som kundansvarig om att skapa och upprätthålla goda relationer, förstå kundens affär och hitta affärsdrivande aktiviteter som bidrar till att kundens webbplats når sina mål. Det handlar om att hålla kontakterna varma, säkerställa att det vi levererar håller god kvalitet och hela tiden ha kundens bästa för ögonen. Som kundansvarig är det du som har ansvar för goda kundrelationer och att vi håller vad vi lovat, men du arbetar alltid i team tillsammans med ett stort antal människor. Goda relationer och god kännedom om webb är din valuta. Att bygga webb är inget enmansprojekt, men det är du som håller taktpinnen och leder teamet framåt. För att lyckas behöver du vara välsignad med tålamod och förmågan att hålla många tankar och processer igång samtidigt, för vägen från första tanke till färdig leverans är ofta månader – ibland år – bort.

Som kundansvarig på nobox kommer du att bygga ditt eget kundstall, vilket är en långsiktig process. I början kommer du att jobba med att hitta nya kunder och affärsspår, men med tiden kommer de nya kunderna omvandlas till trogna och återkommande. Målet är att du ska arbeta med den kundbas du själv skapat, baserat på dina preferenser och nätverk. Vår målgrupp är kunder som tycker att webben är viktig och som lägger mycket resurser på att skapa bra webbplatser med olika syften.

För att lyckas har du hjälp av dina medarbetare, men det mesta av jobbet för att lyckas handlar om dig och din personlighet. Vår samlade kompetens kommer hjälpa dig att komma på plats på ett bra sätt och förstå vad du ska kommunicera men det räcker inte hela vägen fram. Vi tror att din största tillgång som kundansvarig är fantasi, nyfikenhet, framåtdriv och påhittighet – egenskaper som är värdefulla i den här rollen.

I din roll ansvarar du för att ta fram en plan för din försäljning i enlighet med bolagets vision och mål. Du jobbar visionärt med fokus på bra relationer samt identifierar kundens problem och målbild. För att förvandla visionen till något konkret har du dina webbkunniga medarbetare till hjälp. Det är ett måste för oss att du har bakgrund inom, eller genuin kunskap om, webbproduktion. Nördighet älskar vi och här kommer du att växa till en webbspecialist på nya nivåer. Helst ska du ha jobbat inom byråvärlden med webb tidigare, men det är inget krav. Vi vill dock att du har erfarenhet av B2B-försäljning med dokumenterat goda resultat, är en god administratör, duktig på att kommunicera på svenska både i tal och skrift och är självgående. Du ska liksom ha koll på det mesta från ax till limpa, vilket kanske är mycket begärt, men det går och vi vet att det finns personer där ute som är som klippt och skurna för det här uppdraget.

Vi gissar att du redan har ett jobb, och det är såklart läskigt att bryta upp från det som är känt för att ge sig ut på nya marker. Vi är dock proffs på onboarding och vi kommer lägga ner oss för att ta emot dig på ett bra sätt, lära upp dig och få dig att känna dig som hemma. Vi är som en liten familj som genuint bryr oss om varandra och alla är så himla hjälpsamma. Alla har varit nya och vi som är här nu har gemensamt att vi vill skriva kod tillsammans. Vi sitter dessutom på distans allihop så du träffar bara människor när du vill, antingen via videosamtal eller chatt. Vi har ett kontor i Karlstad, men de flesta bor utanför Värmland. Du får bo var du vill.

Vi erbjuder en flexibel arbetsplats där medarbetaren står i centrum. Hos oss är det högt till tak och vi försöker alltid att hitta ett sätt för att du ska få ett arbete hos oss att matcha ditt övriga liv. Förutom det får du även:

  • Flexibelt dagtidsschema
  • Arbete hemifrån eller på vårt kontor i Karlstad
  • Variation i vardagen, högt egenansvar och frihet att planera dina egna dagar
  • Heltidstjänst med fast månadslön
  • Tillsvidareanställning efter sex månaders provanställning
  • Fortbildning efter behov och önskemål
  • Friskvårdsbidrag
  • Tjänstepension

För att söka en tjänst fyller du i formuläret nedan. Vi rekryterar löpande, ibland fler och ibland färre. För rätt person tar vi absolut hänsyn till eventuell uppsägningstid. Har du frågor är du välkommen att kontakta Eelena Blomkvist, byråchef, på eelena@nobox.se.

*” anger obligatoriska fält

Max filstorlek: 32 MB.
Max filstorlek: 32 MB.
Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Sigillet är utfärdat av UC AB

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.