Hoppa till innehåll

Vi älskar vår vardag tillsammans

Vi är ett rätt specialiserat gäng, egentligen bara webbutvecklare och projektledare. Vi tror på bredd i vår spets och vår spets är webbutveckling, alltid med WordPress. Att växa tillsammans är något vi alltid har med oss när vi arbetar nära varandra och våra kunder.

Vi som jobbar på nobox älskar webbutveckling. Några av oss har halkat in i branschen av slump medan andra är satta på jorden för att skriva kod. Tillsammans har vi hittat ett vinnande koncept och jobbar varje dag med ledstjärnan att hjälpa våra kunder nå sin fulla potential på webben. Vi är vad många skulle kalla för passionerat nördiga, men med en stor näve social kompetens. Efter pandemin arbetar vi alla på distans, men för den sakens skull känner vi oss aldrig ensamma och vi har alltid roligt tillsammans. Varje dag möts vi digitalt, på video eller chatt, kring projekt eller bara för kul – men saken är den att utan varandra skulle nobox inte vara nobox.

Idag är vi knappt tjugo personer, men finns det hjärterum finns det alltid plats för fler. Kom till oss du också!

Så är det att jobba på nobox

Att vara på nobox ska kännas som att vara hemma, men med en kamera i ansiktet.

Skämt åsido, men ändå lite på riktigt. När vi grundade nobox var en sak glasklar: vi skulle göra allt för att ge kunden den optimala webblösningen. Minst lika viktig var visionen att skapa en arbetsplats som är professionell och affärsdriven, men samtidigt avslappnad och omtänksam. Det har vi lyckats med. När vi grundade nobox satt vi ihop på vårt kontor i Karlstad, men nu finns våra medarbetare över hela landet.

Vi som jobbar på nobox trivs tillsammans, vilket är en förutsättning för att lyckas. Handen på hjärtat, vi klarar oss inte utan varandra. Dagligen möts vi mellan våra yrkesroller och med våra kunder i projekten. Som webbutvecklare hos oss sitter du inte enbart framför en skärm och skriver kod – du är också aktiv och delaktig i möten med kund, projektledare och externa samarbetspartners. Som projektledare behöver du aldrig driva ett projekt ensam utan du har alltid en kompetent utvecklare som hjälper dig att hålla vad du lovat kund. Och våra löften håller vi alltid.

På samma sätt som vi tillämpar ett flexibelt arbetssätt gentemot våra kunder, ser vi vikten av att bemöta våra medarbetare på samma sätt. Att alla måste få till en bra balans mellan arbete och privatliv är en självklarhet för oss.

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.