Hoppa till innehåll

Vi älskar vår vardag tillsammans

Vi är ett väldigt specialiserat gäng, med tyngden på teknisk kompetens. Nästan alla som arbetar hos oss är webbutvecklare, eller har en bakgrund från webbranchen. Vår spets är webbutveckling, alltid i WordPress. Där är vi breda, djupa och det är sällan någon som slår oss på fingrarna. Vi står aldrig still och växer för varje år när vi arbetar nära tillsammans, med varandra och våra kunder.

Det är så enkelt att vi som jobbar på nobox älskar webbutveckling. Några av oss har halkat in i branschen av slump medan andra är satta på jorden för att skriva kod. Tillsammans har vi hittat ett vinnande koncept och jobbar varje dag med ledstjärnan att hjälpa våra kunder nå sin fulla potential på webben. Vi är vad många skulle kalla för passionerat nördiga, men med en stor näve social kompetens. Efter pandemin arbetar vi alla på distans, men för den sakens skull känner vi oss aldrig ensamma och vi har alltid roligt tillsammans. Varje dag möts vi digitalt, på video eller chatt, kring projekt eller bara för kul – för saken är den att utan varandra skulle nobox inte vara nobox. Vi har även vårt kontor kvar på vackra Kasernhöjden i Karlstad för den som önskar en fysisk arbetsplats.

Att vi renodlat vårt erbjudande märks tydligt bland våra medarbetare. De flesta är såklart webbutvecklare, men för att lyckas med sitt uppdrag finns det ett antal kringtjänster för att stötta dem. Här kan du läsa mer om de roller som finns hos oss. Om det är någon beskrivning som passar prick in på dig, eller i alla fall nästan, uppmuntrar vi dig att skicka en ansökan. Även om vi inte alltid söker fler medarbetare försöker vi att göra plats för duktiga personer.

Så är det att jobba på nobox

Att vara på nobox ska kännas som att vara hemma, men med en kamera i ansiktet. Skämt åsido, men ändå lite på riktigt. När vi grundade nobox var en sak glasklar: vi skulle göra allt för att ge kunden den optimala webblösningen. Minst lika viktig var visionen att skapa en arbetsplats som är professionell och affärsdriven, men samtidigt avslappnad och omtänksam. Det har vi lyckats med. När vi grundade nobox satt vi alla tillsammans på vårt kontor i Karlstad, men nu finns våra medarbetare över hela landet, precis som våra kunder. Med hjälp av digital utrustning märks det knappt att vi inte sitter bredvid varandra, inte ens på kafferasten.

Vi som jobbar på nobox trivs tillsammans, vilket är en förutsättning för att lyckas. Handen på hjärtat, vi klarar oss inte utan varandra. Dagligen möts vi mellan våra yrkesroller och med våra kunder i projekten. Som medarbetare hos oss sitter du inte enbart framför en skärm och grejar med ditt – du är också aktiv och delaktig i möten med kunder och externa samarbetspartners. Det är aldrig en person som driver ett projekt ensam utan du har alltid ett team med dig som tillsammans med dig hjälper dig att hålla vad du lovat kund. Och våra löften håller vi alltid.

På samma sätt som vi tillämpar ett flexibelt arbetssätt gentemot våra kunder, ser vi vikten av att bemöta våra medarbetare likadant. Att alla måste få till en bra balans mellan arbete och privatliv är en självklarhet för oss.

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.