Att hålla sin webbplats uppdaterad är viktigt för att bibehålla en god säkerhet och förebygga hackning eller andra angrepp som orsakar skada på ditt företag eller dina kunder. Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbplats varje månad! Genom att teckna ett serviceatal med nobox. så tar vi över ansvaret för det förebyggande underhållet och minskar avsevärt risken att råka ut för tråkigheter.

I serviceavtal ingår förebyggande underhåll för er webbplats där vi tar ansvaret för att hålla webbplatsen uppdaterad och säker. Skulle webbplatsen ändå ex bli hackad så åtgärdar vi det utan kostnad. Med ett serviceavtal blir ni en prioriterad kund och kan alltid kontakta oss för att få assistans om något skulle hända med er webbplats, mail eller annan tjänst ni har via nobox.

Vid samtliga servicetillfällen gör vi följande:

  1. Backup av filer och databas
  2. Kontrollerar att vi kan uppdatera WordPress och vilka plugins som går att uppdatera
  3. Uppdaterar WordPress till den senaste versionen
  4. Uppdaterar kompatibla plugins till de senaste versionerna
  5. Gör en visuell check av att webbplatsen ser ut som den ska efter uppdateringarna
  6. Om det finns affärskritisk funktion testar vi också det fungerar som det ska, exempelvis formulär, köpfunktion etc.

Serviceavtal Bas

Serviceavtal bas är för ”vanliga” webbplatser utan stor funktion eller omfattning ex: presentationshemsidor, företagshemsidor etc.  Support under vardagar 8.00-17.00 via mail eller telefon.

Serviceavtal Flex

Serviceavtal Flex är för webbplatser som är mer komplexa, ex webbplatser som har mer funktion, webbshopar eller är stora och omfattande. Dessa webbplatser kräver mer tid för kontroll för att säkerställa att ingen funktion försvinner. Support under vardagar 8.00-17.00 via mail eller telefon.

Kontakta supporten

Som kund med serviceavtal har du tillgång till support via telefon och mail alla vardagar mellan 08.00 och 17.00. Enklast når du oss via mail: support@nobox.se eller via telefon: 054-203 18 18.

Vill du veta mer? Kontakta oss direkt!


Kontakta oss