Hoppa till innehåll

Vi kan WooCommerce

Allt vi gör utgår från WordPress. När man pratar om E-handel inom WordPress är det oftast WooCommerce som är det stora namnet. Vi kan WooCommerce.

E-handel blir allt mer populärt. Vi har valt att använda WooCommerce som e-handelsplattform, då det är det mest populära pluginet till WordPress för att leverera E-handelslösningar. Precis som WordPress har WooCommerce ett antal fördelar som vi tycker är värda att nämna.

  • Open source, WordPress och WooCommerce utvecklas av utvecklare världen runt, varje dag och varje minut. WordPress och WooCommerce kärna är gratis.
  • Plugins eller tillägg är små moduler som utvecklas för att utöka WordPress funktionalitet. Många plugins är fria att använda och med det sparar vi väldigt mycket utvecklingstid.
  • Integrationer och avancerad funktionalitet finns nära till hands. De allra flesta system som man kan tänkas vilja integrera sin E-handel med finns redan utvecklade och kan användas för en mindre kostnad. Ex betallösningar, logistik etc.

Vanliga integrationer till WooCommerce

  • Betallösningar. Klarna, Svea, Dibs, Payson, Paypal, Swish m.fl.
  • Affärssystem. Fortnox, Visma, Navision, Pyramid.
  • Logistik. Pacsoft, Unifaun, PostNord Ship Connect.

Läs mer om integrationer

Hör av dig om du vill prata vidare om WooCommerce!

*” anger obligatoriska fält

Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vanliga frågor och svar om WooCommerce

Här har vi samlat vanliga frågor och svar om E-handel med WooCommerce.

WooCommerce är världens mest använda e-handelsplattform och ett plugin till världens mest använda CMS WordPress. Med WooCommerce får man alla grundläggande funktionaliteter som behövs för att ha en professionell E-handel.

Vi tycker det! Och många andra med oss. WooCommerce är världens mest använda e-handelsplattform och har många fördelar. Bland annat så är det open source, vilket betyder att det utvecklas av utvecklare världen runt, varje dag och varje minut samtidigt som det är gratis. Det finns mängder med plugins utvecklade för att utöka WooCommerces funktionalitet som sparar in väldigt mycket utvecklingstid. Dessutom finns integrationer och avancerad funktionalitet nära till hands.

En webbyrå specialiserad på e-handel bygger e-handlar som skapar maximal affärsnytta på webben. Vi tar extra hänsyn till integrationer med affärssystem, logistiklösningar såväl som smidiga funktioner för att öka konverteringen i webbshopen. Inga utmaningar är svåra nog för oss på nobox, samtidigt som vi har gedigen erfarenhet inom digital innovation som gör att vi kan komma med tips för hur er e-handelsplattform ska nå nya höjder.


Vill du veta mer om E-handel?

Eller vill du veta hur nobox kan hjälpa just dig? Slå Christian en signal eller skicka ett mail så berättar han mer.

Bild på Christian

Läs mer om våra andra tjänster

Webbutveckling

Webbutveckling är själva kärnan i vår verksamhet – här är vi i vårt esse! Vi jobbar i WordPress, som är världens mest använda system för webbpublicering och, enligt oss, det mest dynamiska, flexibla och mångsidiga.

läs mer om Webbutveckling

Trygghet

Att ha en bra och säker webbplats är naturligtvis A och O. Men det är bara början. För att säkerställa att webbplatsen presterar och utvecklas optimalt efter lansering och över tid, erbjuder vi även tjänster för drift, support och förebyggande underhåll.

läs mer om Trygghet

Digital idéutveckling

Vårt namn säger det mesta om oss. nobox. Ingen låda att tänka utanför, för vi vill inte kännas vid lådan! Något av det bästa vi vet, är att ta del av våra kunders galna idéer.

läs mer om Digital idéutveckling

Läs även om: Tillväxtavtal

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.