Vilka är vi?

Webbyrån nobox grundades 2010 och har sitt säte i Karlstad. Idag erbjuder vi en mycket bred kompetens inom digitala lösningar där webben är vårt främsta verktyg. De flesta webbplatser vi skapar bygger vi i CMS:et WordPress, men vi bygger också i Sitevision. Som företag är vi ständigt nyfikna på hur vi kan hjälpa våra kunder att nå nya höjder genom smarta, digitala lösningar och vi ser det som vårat uppdrag att hjälpa våra kunder att uppnå sina mål.

Hur är nobox som arbetsplats?

Det härliga med att arbeta på nobox är att du blir en del av något större. Som medarbetare hos oss sitter du inte enbart bakom en skärm och skriver kod, du är också delaktig i möten med kund, kundansvariga och externa samarbetspartners. När vi slår igen datorskärmarna för dagen gillar vi att umgås. Vi är en social arbetsplats som, under normala omständigheter, hittar på mycket grejer tillsammans.

Vill du bli en del av vårt gäng?

Vi växer varje år och söker alltid efter kompetenta, trevliga kollegor. Känner du att du vill vara en del av nobox och har något extra att tillföra? Skicka en spontanansökan till hej@nobox.se!


Kontakta oss