Hoppa till innehåll

Digital idéutveckling

Vårt namn säger det mesta om oss. nobox. Ingen låda att tänka utanför, för vi vill inte kännas vid lådan! Något av det bästa vi vet, är att ta del av våra kunders galna idéer. Ju mer nytänkande och utmanande, desto bättre. Då triggas vi och börjar fundera på bästa möjliga webblösning.

Vi på nobox kan det här med webb. Vi vet vad man kan göra, hur man löser problem som kan uppstå under resans gång och hur man ska gå till väga för att få till en körbar produkt inom satta ramar. Den här kunskapen och erfarenheten blir en svårslagen tillgång i mötet med våra kunder, oavsett om det handlar om en start-up där allt fortfarande är på idéplanet, eller om det gäller ett etablerat företag som vill göra ett omtag på sina tekniska lösningar för integrationer.

Vi omsätter våra kunders idéer och mål till välfungerande webblösningar, och tar ett stort ansvar för att se till att ro webbprojektet i hamn.

Innovation, i nobox värld, handlar om att ta kunskap och applicera den på nya områden, att arbeta branschöverskridande och att tänka fritt och förbehållslöst.

Vill du veta mer om digital idéutveckling?

Hör av dig om du har en idé som du vill förverkliga via webb. Christian har arbetat med entreprenörskap på webb i över 15 år.

Bild på Christian

Läs mer om våra andra tjänster

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.