Hoppa till innehåll

Webbutveckling – Webbutvecklare som tänjer gränser

Webbutveckling är själva kärnan i vår verksamhet – här är vi i vårt esse! Vi jobbar i WordPress, som är världens mest använda system för webbpublicering och, enligt oss, det mest dynamiska, flexibla och mångsidiga.

För oss på nobox är webbutveckling ett hantverk. När varje separat del behandlas som om den vore den viktigaste, blir slutresultatet en komplett, genomtänkt och välfungerande lösning.

Vi hjälper alla sorters företag och verksamheter, oavsett storlek och bransch, och bland våra kunder finns allt från små start-ups till myndigheter. Vi har förståelse för att alla har olika krav och mål, och skapar våra lösningar i nära samarbete med våra kunder för att säkerställa att vi möter förväntningarna.

Vi är särskilt bra på:

  • WordPress
  • Egenutvecklade teman för kunden
  • Presentationswebbar (hemsidor)
  • E-handel
  • Integrationer med andra system
  • Intranät
  • Kampanjsidor

Tjänster inom webbutveckling

Webbutveckling med WordPress

Vi bygger allt inom WordPress, enkla hemsidor, avancerade system eller vad som behövs för att göra jobbet! Alltid med egenutvecklade teman och gediget hantverk.

Integrationer

Allt oftare är webbplatsen del i en komplex digital värld där webbplatsen behöver prata med andra system, där vi ofta gör integration mellan WordPress och andra system.

E-handel med WooCommerce

WooCommerce är den största E-handelslösningen för WordPress. Vi skräddarsyr E-handelslösningar.

Intranät och LMS

Behöver du ett intranät eller ett LMS (Learning management system)? Vi bygger skräddarsydda lösningar.

Ett mycket givande och fint samarbete som hjälpt vår verksamhet att växa och gå i en avgörande riktning.

Ebba Holt, marknadsansvarig Smaklöken

Vanliga frågor och svar om webbutveckling

Här har vi samlat vanliga frågor och svar om webbutveckling i WordPress.

WordPress är världens mest använda publiceringssystem (CMS) för webb. WordPress är open source och utvecklas av tusentals utvecklare över hela världen som ser till att det är utvecklat och säkert. Att många arbetar med WordPress gör också att det finns mängder med plugins som är klara att använda för att utöka funktionaliteten på webbplatsen utan stor arbetsinsats.

Vi använder inte paketerade priser på webbutvecklig, vi vill alltid ha ett personligt möte och gå igenom vilka krav och förväntningar som finns från kunden för att kunna göra en korrekt offert. Ofta kan vi under mötet också bidra med vår kunskap för att slutprodukten ska bli ännu bättre.

Hackade hemsidor är inte så ovanligt, men ställer naturligtvis till det rejält, speciellt är webbplatsen är affärskritisk. Den snabbaste lösningen för att få ordning på en hackad hemsida är att höra av sig till vår support.

Det är alltid bra att reda ut vilka krav som finns på en hemsida eller webbplats, det ger alla störst chans att få till ett lyckat projekt när alla förväntningar finns på bordet. Efter många undra webbprojekt har vi stor vana att hjälpa våra kunder att reda ut alla frågetecken som kan komma upp redan i början av ett projekt, tillsammans skapar vi rätt förutsättningar för ett lyckat projekt.

Vill du veta mer om webbutveckling?

Eller vill du veta hur nobox kan hjälpa just dig? Slå Christian en signal eller skicka ett mail så berättar han mer.

Bild på Christian

Läs mer om våra andra tjänster

Trygghet

Att ha en bra och säker webbplats är naturligtvis A och O. Men det är bara början. För att säkerställa att webbplatsen presterar och utvecklas optimalt efter lansering och över tid, erbjuder vi även tjänster för drift, support och förebyggande underhåll.

läs mer om Trygghet

Digital idéutveckling

Vårt namn säger det mesta om oss. nobox. Ingen låda att tänka utanför, för vi vill inte kännas vid lådan! Något av det bästa vi vet, är att ta del av våra kunders galna idéer.

läs mer om Digital idéutveckling

Läs även om: Tillväxtavtal

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.