Hoppa till innehåll

Vi kan integrationer med WordPress

Allt oftare är webbplatsen del i en komplex digital värld där webbplatsen behöver prata med andra system, där vi ofta gör integration mellan WordPress och andra system.

Vi gillar utvecklingen där gränserna suddas ut mellan webbplatsen och andra tjänster, ofta kan vi skapa stort kundvärde i enklare hantering, smidigare processer och minskad arbetsinsats. Det finns många färdiga integrationer till WordPress och vi utvecklar även egna integrationer genom olika API.

Exempel på system vi gjort integrationer med:

  • Fortnox
  • Visma
  • Navision
  • Pyramid
  • Bank-ID
  • Pacsoft (Unifaun)
  • Betallösningar som Klarna, DIBS, Swish, Payex, Payson, Paypal, etc.
  • TimeWave

Hör av dig om du vill prata vidare om integrationer!

*” anger obligatoriska fält

Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vanliga frågor och svar om integrationer

Här har vi samlat vanliga frågor och svar om integrationer med WordPress.

Ett API är ett gränssnitt som tillåter oss att ”prata” med ett annat system. Genom API:et kan vi läsa, uppdatera och skriva till och från systemet och på så vis skapa ny funktionalitet.

Ofta har man många olika system och ofta finns liknande information spridda på många olika system. Genom att skapa integrationer kan vi förenkla, slippa onödigt arbete eller skapa helt nya affärsmöjligheter.

Det finns ett antal färdiga plugins som hanterar kopplingen mellan WooCommerce och Swish, vi hjälper gärna till att installera och konfigurera så att Swish fungerar friktionsfritt med WooCommerce.

När man varit igång ett tag och fått snurr på webbshopen brukar det vara läge att hitta sätt att effektivisera olika delar, en naturlig del är att integrera med bokföring etc och då är Fortnox ett alternativ. Vi använder både färdiga plugins för kopplingen men kan också bygga egna integrationer mellan WooCommerce och Fortnox.

Klarna har bra plugins för att integrera betallösningen i WooCommerce. Ofta är det Klarnas checkout som vi rekommenderar. Vi hjälper till att installera och konfigurera Klarna för WooCommerce.


Vill du veta mer om integrationer?

Eller vill du veta hur nobox kan hjälpa just dig? Slå Christian en signal eller skicka ett mail så berättar han mer.

Bild på Christian

Läs mer om våra andra tjänster

Webbutveckling

Webbutveckling är själva kärnan i vår verksamhet – här är vi i vårt esse! Vi jobbar i WordPress, som är världens mest använda system för webbpublicering och, enligt oss, det mest dynamiska, flexibla och mångsidiga.

läs mer om Webbutveckling

Trygghet

Att ha en bra och säker webbplats är naturligtvis A och O. Men det är bara början. För att säkerställa att webbplatsen presterar och utvecklas optimalt efter lansering och över tid, erbjuder vi även tjänster för drift, support och förebyggande underhåll.

läs mer om Trygghet

Digital idéutveckling

Vårt namn säger det mesta om oss. nobox. Ingen låda att tänka utanför, för vi vill inte kännas vid lådan! Något av det bästa vi vet, är att ta del av våra kunders galna idéer.

läs mer om Digital idéutveckling

Läs även om: Tillväxtavtal

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.