Hoppa till innehåll

Webbkunnig projektledare till vår kundgrupp

"det är när vi arbetar tillsammans som vi är riktigt bra och hittar de bästa tekniska lösningarna"

Christian Paulson

VD och del av kundgruppen

nobox är en webbyrå med specialinriktning mot WordPress. Vi har funnits i fjorton år och har sedan start utvecklats till att bli en av de tryggaste aktörerna i branschen. Hos oss är det unika vardag och dagligen skapar vi tillsammans digitala hantverk. Begreppet att bygga webb med WordPress kan vara väldigt brett, men vi vill påstå att vi gör det lite mer på riktigt. Alla webbplatser bygger vi från grunden och våra kunder får alltid en individuellt utvecklad webb specialiserad just för att passa sitt företags särskilda behov. Det ställer höga krav på den som är webbutvecklare hos oss, men för att våra webbutvecklare ska komma till sin rätt behöver de en stabil partner – kundgruppen.

Om kundgruppen

Idag består kundgruppen av fyra personer som är teoretiska webbexperter. Vi kan prata och förklara webb, är duktiga på strategi, har koll på lagar och regler, är duktiga på omvärldsbevakning, upprätthåller goda kundrelationer, har hand om tid och ekonomi i projekt, ser till att saker blir gjorda, arbetar med försäljning och affärsutveckling samt är det stöd våra utvecklare behöver för att kunna utföra sitt arbete framgångsrikt. Idag arbetar vi gemensamt med cirka 200 befintliga kunder samt lägger tid på extern kommunikation och digital marknadsföring för att attrahera fler kunder till bolaget. Allt vi gör är affärsdrivande i någon form, antingen för oss själva eller för någon av våra kunder. Alla i gruppen är inte experter på allt utan med våra olika intressen, erfarenheter och personligheter kompletterar vi varandra bra.

Den vi söker

Vi söker nu en person att komplettera vårt team. Det finns ingen given arbetsbeskrivning eller självklar yrkestitel utan snarare ramar att röra sig inom. I gruppen delar vi på kunderna och uppgifterna på ett sätt som gör att alla kommer till sin rätt. Vi försöker ta vara på allas olika styrkor och intressen. Så projektledare är kanske en sanning med modifikation. Låt oss förklara.

I takt med att nobox växer behöver vi bli en till som är med och driver våra kunder framåt. Vi tror att du har en relationsskapande personlighet, är påhittig, hittar nya kreativa vägar för att gå framåt, har ett framåtdriv, tar eget ansvar för att skapa resultat, är en duktig beställare, tycker om att arbeta i team och nätverk, har en strategisk sida och kan med din kunskap bidra till att vidareutveckla nobox som företag samt hjälpa våra kunder att nå sina affärsmässiga mål. På ren svenska: du ska förstå webb i teorin och förmedla det på ett pedagogiskt sätt. Det handlar alltså inte om renodlad försäljning utan mer om att attrahera, förvalta och vidareutveckla från ett webbteoretiskt perspektiv.

Vi tror att du är välsignad med tålamod, har förmågan att hålla många tankar och flera processer i gång samtidigt, tycker att det är roligt med nykundsbearbetning, extern kommunikation och omvärldsbevakning, är duktig på digital marknadsföring, webbstrategi, lagar och regler, tycker om att prata – eller något helt annat.

Vi letar inte efter en trollkonstnär som kan allt utan någon som känner sig trygg med sina kunskaper inom webb och därför kan bli en naturlig del av vår grupp. Troligen har du arbetat med webbutveckling, projektledning, webbstrategi, extern kommunikation eller något liknade på reklam- eller webbyrå tidigare, men det är inget krav. Kanske har du redan ett upparbetat kundstall, det hade varit en extra bonus. Vi tror att du som är den saknade pusselbiten i vårt team vet exakt vad du kan bidra med och räds inte för att berätta det för oss.

Att söka en tjänst

Är du en duktig webbexpert som vill vara en del av ett team i framåtrörelse, utveckla högkvalitativa webbplatser i WordPress och tycker om att vidareutveckla och förädla dina kunders webbplatser – då bör du faktiskt höra av dig. Rätt person gör vi alltid plats för. Skicka din ansökan till oss via formuläret nedan så hör vi av oss. Det är viktigt att din ansökan är skriven på svenska och lyfter fram de egenskaper hos dig som matchar det vi söker.

*” anger obligatoriska fält

dra och släpp fil eller
bläddra
Max filstorlek: 32 MB.
dra och släpp fil eller
bläddra
Max filstorlek: 32 MB.
Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill du veta mer om kundgruppen?

Hör av dig till mig så berättar jag mer om nobox i allmänhet, kundgruppen i synnerhet samt våra anställningsvillkor

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.