Hoppa till innehåll

Projektledare

"det är när vi arbetar tillsammans som vi är riktigt bra och hittar de bästa tekniska lösningarna"

Christian Paulson

VD & kundansvarig

nobox har under sina snart fjorton år växt att bli en webbyrå som levererar tekniska lösningar på högsta nivå. Vi arbetar med kunder i blandade branscher, vilka alla har gemensamt att webben är viktig för verksamheten. Vi söker nu dig som har gedigen erfarenhet av leda och förvalta stora webbprojekt för att bidra till nobox och våra kunders fortsatta utveckling.

Vår vardag

Dagligen möts våra projektledare, webbutvecklare och kunder för att gemensamt driva våra uppdrag framåt. Många av våra kunder är av större karaktär där vi arbetar löpande över lång tid. Ibland finns det faktiska problem som ska lösas medan det ibland bara finns en riktning som pekar ut vägen. Vi söker nu dig som har förmågan att analysera projekt, hitta nya lösningar, komma på kreativa idéer, förvalta våra kunders budgetar och är strategiskt smart för att leda våra större och mer tekniskt avancerade projekt. Vi vet att du är en nyckelspelare för att våra kunder ska nå framgång med sin webbplats.

Om rollen

Som projektledare är du en del av ett större team. Att bygga bra webb kräver många olika kompetenser och det är ditt uppdrag att bygga rätt team för kunderna, vara en duktig beställare, leda projekten framåt och ha förmågan att på ett tillitsfullt och tydligt sätt kunna kommunicera till alla i teamet – såväl partners som kunder och medarbetare. Du behöver inte kunna skriva kod själv såklart, men du ska förstå webb på ett teoretiskt plan för att på bästa sätt kunna sätta upp strategier och skapa affärsnytta för kunderna. Du ska ha sett många olika slags lösningar och ha en verktygslåda med idéer att välja ur. Vi tror att du är kreativ, nyfiken, påhittig, lösningsorienterad och har förmåga att ställa rätt frågor för att alltid ha en proaktiv framåtrörelse. Det är viktigt att du är drivande för att lyckas då du kommer vara motorn i projekten. Alla hos oss talar och arbetar på svenska, men om du är obehindrad i engelska är det ett stort plus då vi fått fler internationella kunder.

Att jobb på nobox

nobox består idag av nästan tjugo medarbetare som alla sitter på distans. Vårt huvudkontor finns i Karlstad där det erbjuds kontorsplats för den som önskar. Vi har lång erfarenhet av att arbeta helt digitalt och på distans. Dagligen möts vi digitalt och den enda skillnaden från andra arbetsplatser är vi inte möts vid kaffemaskinen lika ofta. En gång i halvåret träffas vi alla irl för sociala aktiviteter. Du behöver inte bo i Sverige för att jobba hos oss så länge som att tidszonen matchar vår.

Våra medarbetare och kunder är kärnan i verksamheten. Allt vi gör kretsar kring att fördjupa vårt erbjudande som en fullservicewebbyrå som verkar på en smal, men otroligt djup, nivå. Den som arbetar hos oss blir en del av ett passionerat nördigt, hjälpsamt och roligt gäng med hög sammanhållning som arbetar tillsammans för ständig utveckling. Hos oss är den konstanta framåtrörelsen tydlig. Det ska vara roligt och tillfredsställande att jobba här.

Det vi erbjuder

  • Arbete på distans eller från vårt kontor i Karlstad
  • Heltidsanställning med månadslön enligt överenskommelse
  • Flexibelt dagtidsschema där du planerar dina egna dagar för att hitta en sund balans mellan arbete och fritid
  • Ett högt egenansvar och möjlighet att forma tjänsten till att bli ditt drömjobb
  • Friskvårdstimme varje vecka och friskvårdsbidrag
  • En nyckelroll på ett växande och framåtsträvande bolag
  • En del av ett hjälpsamt, roligt och nördigt team av härliga människor
  • Fortbildning efter egna önskemål och behov

Den fortsatta processen

Det viktigaste för oss är inte att tillsätta tjänsten snabbt utan att det blir rätt person. Dina kunskaper och erfarenheter är viktiga, men det är ännu viktigare att den personliga matchen är bra för att du ska passa i vårt sammansvetsade team. Vi söker någon som matchar vår arbetskultur på ett bra sätt. Tjänsten kommer därför att tillsättas löpande, gärna inom ett halvår. Vi tar givetvis hänsyn till eventuell uppsägningstid.

För att söka en tjänst fyller du i formuläret nedan. Rekryteringen sköts av Eelena Blomkvist. Eventuella frågor mailas till eelena@nobox.se. Observera att rekryteringsprocessen sker på svenska och din ansökan ska därför också vara skriven på svenska. Detta för att du ska komma till din rätt och inga eventuella missförstånd ska ske.

Varmt välkommen med din ansökan!

*” anger obligatoriska fält

dra och släpp fil eller
bläddra
Max filstorlek: 32 MB.
dra och släpp fil eller
bläddra
Max filstorlek: 32 MB.
Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.