Hoppa till innehåll

Säljare

"För en genuint nyfiken person är det här jobbet som en välfylld godispåse"

Christian Paulson

VD och kundansvarig

nobox har under sina snart fjorton år växt att bli en webbyrå som levererar tekniska lösningar på högsta nivå. Vi arbetar med kunder i blandade branscher, vilka alla har gemensamt att webben är viktig för verksamheten. Vi söker nu en säljare med tidigare erfarenhet av att arbeta på webbyrå.

Vår vardag

Dagligen möts våra säljare, webbutvecklare och kunder för att gemensamt driva våra uppdrag framåt. nobox består av ett antal team och nätverk som kretsar kring varje kund. Som säljare har du som uppdrag att förvalta befintliga kunder samt att på kreativa sätt attrahera nya kunder till oss. Vi arbetar idag med kunder inom offentlig sektor, som samarbetspartner till andra byråer samt med våra egna kunder – alla med den gemensamma nämnaren att webben är viktig för kundens verksamhet.

Den vi söker

Att arbeta som säljare är ett vitt begrepp som kan innefatta allt från att stå i butik, jobba med telefonförsäljning eller vara kärnan i ett stort nätverk. Vår definition av en säljare är någon som har flera års produktkännedom av webb och som på ett naturligt, pedagogiskt och lustfullt sätt kan prata webb och digitala lösningar med kunder. För att kunna göra detta har du arbetat på webbyrå tidigare, har ett stort nätverk och förstår vilka möjligheter webben har som ett affärsdrivande verktyg. Du har kommit förbi stadiet att jaga kalla kunder. För dig handlar försäljning mer om att förvalta och vidareutveckla det nätverk du redan byggt upp. Vi tror att du har en kundbas som trivs att arbeta tillsammans med dig. Ditt uppdrag är att skapa en brygga mellan ditt nätverk och våra utvecklare, alltså kunna diskutera lösningar och skapa utvecklingstid. Du är även en duktig beställare som skapar team kring dina projekt och skapar möjlighet för framåtrörelse.

Om rollen

Som säljare är det ditt uppdrag att förvalta befintliga kunder, hitta nya kunder och kanske till och med hitta nya målgrupper att växa inom. Rollen är fri och passar den är framåtriktad, påhittig, kreativ och som redan besitter ett stort nätverk. Vi tror att du arbetat på webbyrå tidigare och har ett stort nätverk av kunder som redan trivs att arbeta tillsammans med dig. Förtroende och tillit är viktigt i rollen eftersom vi arbetar relationsbaserat. Du har ett högt egenansvar och är ytterst ansvarig för att nå ditt mål – att hålla våra webbutvecklare sysselsatta. Det är viktigt att du har kunskap kring webb för att förstå våra produkter och hitta uppdrag som passar utvecklarnas kompetens. Om du jobbat med liknande uppdrag i byråvärlden tidigare ser vi därför som nästan nödvändigt. Projektledning ingår till viss del i rollen, men den tekniska projektledningen ligger till stor del på utvecklarna själva. Affär, kommunikation och relation kring kunden är därför ditt huvudfokus.

Att jobba på nobox

nobox består idag av nästan tjugo medarbetare som alla sitter på distans. Vårt huvudkontor finns i Karlstad där det erbjuds kontorsplats för den som önskar. Vi har lång erfarenhet av att arbeta helt digitalt och på distans. Dagligen möts vi digitalt och den enda skillnaden från andra arbetsplatser är vi inte möts vid kaffemaskinen lika ofta. En gång i halvåret träffas vi alla irl för sociala aktiviteter. Du behöver inte bo i Sverige för att jobba hos oss så länge som att tidszonen matchar vår. Vi arbetar alla med svenska som huvudspråk men om du är duktig på engelska är det positivt då vi ökat vårt antal internationella kunder.

Våra medarbetare och kunder är kärnan i verksamheten. Allt vi gör kretsar kring att fördjupa vårt erbjudande som en fullservicewebbyrå som verkar på en smal, men otroligt djup, nivå. Den som arbetar hos oss blir en del av ett passionerat nördigt, hjälpsamt och roligt gäng med hög sammanhållning som arbetar tillsammans för ständig utveckling. Hos oss är den konstanta framåtrörelsen tydlig. Det ska vara roligt och tillfredsställande att jobba här.

Det vi erbjuder

  • Arbete på distans eller från vårt kontor i Karlstad
  • Heltidsanställning med månadslön enligt överenskommelse
  • Flexibelt dagtidsschema där du planerar dina egna dagar för att hitta en sund balans mellan arbete och fritid
  • Ett högt egenansvar och möjlighet att forma tjänsten till att bli ditt drömjobb
  • Friskvårdstimme varje vecka och friskvårdsbidrag
  • En nyckelroll på ett växande och framåtsträvande bolag
  • En del av ett hjälpsamt, roligt och nördigt team av härliga människor
  • Fortbildning efter egna önskemål och behov

Den fortsatta processen

Det viktigaste för oss är inte att tillsätta tjänsten snabbt utan att det blir rätt person. Dina kunskaper och erfarenheter är viktiga, men det är ännu viktigare att den personliga matchen är bra för att du ska passa i vårt sammansvetsade team. Vi söker någon som matchar vår arbetskultur på ett bra sätt. Tjänsten kommer därför att tillsättas löpande, gärna inom ett halvår. Vi tar givetvis hänsyn till eventuell uppsägningstid.

För att söka en tjänst fyller du i formuläret nedan. Rekryteringen sköts av Eelena Blomkvist. Eventuella frågor mailas till eelena@nobox.se. Observera att rekryteringsprocessen sker på svenska och din ansökan ska därför också vara skriven på svenska. Detta för att du ska komma till din rätt och inga eventuella missförstånd ska ske.

Varmt välkommen med din ansökan!

*” anger obligatoriska fält

dra och släpp fil eller
bläddra
Max filstorlek: 32 MB.
dra och släpp fil eller
bläddra
Max filstorlek: 32 MB.
Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.