Hoppa till innehåll

Webbutvecklare till vårt trygghetsteam

"En perfekt tjänst för den som gillar problemlösning och snabba kickar"

Joakim Ewenson

Trygghetsansvarig

nobox är en webbyrå med specialinriktning mot WordPress. Vi har funnits i fjorton år och har sedan start utvecklats till att bli en av de tryggaste aktörerna i branschen. Hos oss är det unika vardag och dagligen skapar vi tillsammans digitala hantverk. Begreppet att bygga webb med WordPress kan vara väldigt brett, men vi vill påstå att vi gör det lite mer på riktigt. Alla webbplatser bygger vi från grunden och våra kunder får alltid en individuellt utvecklad webb specialiserad just för att passa sitt företags särskilda behov. Det ställer höga krav på den som är webbutvecklare hos oss, men för att våra webbutvecklare ska komma till sin rätt behöver de en stabil partner – trygghetsgruppen.

Historik

Trygghetsgruppen föddes ur en frustration hos webbutvecklarna som kände att de inte räckte till. Historiskt arbetade alla utvecklare med hela kedjan från webbutveckling till förvaltning. Det var en vardag som blev spretig, projekt hamnade på hög och kunderna med behov av support fick inte hjälp snabbt nog. Vi valde därför att helt lyfta bort support och förvaltning från webbutvecklarna och i stället skapa ett fristående team som arbetar med underhåll och service parallellt med webbproduktionen.

Trygghetsgruppen idag

Idag består gruppen av två webbutvecklare som arbetar fristående med underhåll av våra kunders webbplatser. De har ansvar för vår tekniska support, löpande uppdateringar och förvaltning, hosting och serverhantering, besiktningar och webbutveckling av mindre karaktär. Allt för att hålla det akuta ärenden och regelbundet underhåll borta från de vanliga utvecklarna så att de kan jobba fokuserat i sina större webbprojekt. Som supportutvecklare är vardagen full av varierande uppdrag, felsökning, problemlösning och snabba åtgärder. Jobbet passar perfekt för den som har en lång erfarenhet och bredd inom webbutveckling i allmänhet och WordPress i synnerhet. Detta då de webbplatser vi förvaltar är byggda på olika sätt, använder olika teman och har olika behov. Ingen dag är den andra lik.  

Dina tekniska kunskaper

Att du är en erfaren webbutvecklare med djupa kunskaper inom PHP ser vi som självklart. Vi tror att du är välbekant med en värld som innehåller följande begrepp:

WordPress. HTML. PHP. CSS. JavaScript. SQL. Databashantering. Servermjukvaror. DNS. Terminalbaserat arbetsflöde. GIT. Yarn. npm. pnpm. Officeverktyg. Adobesviten. Github actions. Buddy. Gulp. Laravel. React. Vue. Node.js. Python. Plesk. cPanel. Laravel Forge.

Tillhör de flesta av dessa uttryck din vardag och något du hanterar i sömnen är nobox rätt för dig. Att du kan ta emot, förstå och lösa ett supportärende relativt självgående är vi säkra på.

Övriga egenskaper

Att jobba i vårt trygghetsteam är mer än att bara lösa tekniska klurigheter. Eftersom du i din yrkesroll möter alla våra kunder ställer det krav på att du är serviceinriktad, pedagogisk, är duktig på att kommunicera i tal och skrift – både på svenska och engelska, tycker om människor och att hjälpa dem, inte räds tekniskt svåra uppdrag, kan jobba under tidspress och är duktig på att prioritera uppdrag. Om flera uppdrag kommer samtidigt behöver du kunna bedöma i vilken ordning de ska lösas, tidsuppskatta respektive ärende, förmedla lösningsförslag på ett förståeligt sätt och samtidigt ha en trevlig ton. Du är den som kunder och medarbetare lutar sig mot när det blåser och du behöver därför vara lugn, trygg, tydlig och systematisk. Vi tror även att du har en vilja att alltid lära dig mer. Det är även till fördel om du har en förmåga att se på lösningar och tekniska verktyg ur flera perspektiv. Det gäller att ha hög moral och vilja hjälpa men alltid från ett affärsdrivande perspektiv.

De mjuka värdena är viktiga

Det kanske låter som att vi söker en trollkonstnär som kan lösa alla problem på egen hand. Så är det inte. Alla som arbetar på nobox har daglig kontakt och hjälps åt i projekten. Alla har sina olika specialinriktningar och intressen, vilket vi gärna tar vara på. Vi har ingen färdig mall över hur en medarbetare ska vara som alla ska passa in i utan det är samarbetet, relationerna och gemenskapen som gör att vår arbetsplats och vår vardag flyter på så bra. En viktig del i samarbetet är att du är duktig på att kommunicera, driver ditt eget arbete framåt, är duktig på att göra research samt ta till dig och skriva dokumentation. Det är människorna som arbetar på nobox som är nobox, och allt bra vi kommer på delar vi med varandra. När vi alla tar ansvar för vårt eget arbete och ber om hjälp när vi själva inte räcker till blir resultatet alltid bra.

Att söka en tjänst

Är du en duktig webbutvecklare som vill vara en del av ett team i framåtrörelse – då bör du faktiskt höra av dig. Rätt person gör vi alltid plats för. Skicka din ansökan till oss via formuläret nedan så hör vi av oss. Det är viktigt att din ansökan är skriven på svenska och lyfter fram de egenskaper hos dig som matchar det vi söker.

*” anger obligatoriska fält

dra och släpp fil eller
bläddra
Max filstorlek: 32 MB.
dra och släpp fil eller
bläddra
Max filstorlek: 32 MB.
Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill du veta mer om oss?

Hör av dig om du vill veta mer om nobox i allmänhet, tjänsten i synnerhet eller har frågor om våra anställningsvillkor

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.