Hoppa till innehåll

Webbutvecklare

"mina dagar är fyllda med härliga kollegor och utmanande projekt"

Jonas Jablonka

Webbutvecklare

Just nu är alla tjänster tillsatta, men för rätt person gör vi alltid plats. Välkommen att skicka en spontanansökan så behåller vi ditt cv till nästa rekryteringsomgång.

nobox är en webbyrå som arbetar med WordPress på riktigt. Idag är vi femton personer varav tretton är webbutvecklare i någon form. Vi är extremt tekniskt nördiga och älskar webb. Vår styrka ligger i att vi kodar på riktigt, bygger webb från grunden och håller huvudet högt gällande service och kvalitet. Förutom webbutveckling har vi egen hosting, arbetar löpande med service och support samt håller oss uppdaterade med förändringar i branschen för att alltid ligga i framkant – samtidigt som vi har väldigt roligt på jobbet.

Vi som jobbar på nobox är ett gäng nördar som tycker att webb är det roligaste som finns. Utvecklarna har alla unik kompetens och mixen gör att den samlade kunskapen är väldigt hög. Vi gör allting från grunden för att säkerställa hög kvalitet, god prestanda, säkra webbplatser och att det vi gör håller under lång tid. Det här är WordPressutveckling på riktigt, extra allt. Vi jobbar dessutom mestadels på distans vilket gör att du inte behöver bo i närheten av Karlstad för att söka dig till oss.  

Den vi söker

Under våren önskar vi att gruppen växer med en-två-tre fullstackutvecklare till, och det är logiskt tänkande och förmågan att se webb från ett tekniskt helikopterperspektiv som är det viktiga. Du kommer att utveckla nya webbplatser i WordPress, ensam eller tillsammans med en andra, alternativt vidareutveckla befintliga sidor eller göra enskilda delar i större projekt. Det handlar alltså om att kunna förhålla sig till andra människor och deras kod, se vad som finns och kunna förädla det. I din vardag kommer du även att röra dig inom ett område som berör ungefär det här:

PHP, JavaScript, CSS, HTML, Laravel, Blade, Roots, SQL, databashantering, integrationer och API:er, React, Vue, Github, linuxservrar, DNS-hantering, Node.js och nätverkshantering – och WordPress givetvis.

Du behöver såklart inte kunna allt, men är du en utvecklare för nobox är det i det här området dina kunskaper och intressen ligger. Vi lägger stor vikt vid personlighet, intressen och framtidsvision – akademiska poäng och sådant är mindre viktigt. Vi tror att du jobbar som utvecklare idag och att du lagt rätt mycket tid på kod under åren. Du ska kännas som en av oss helt enkelt, och är det något vi är så är det lösningorienterade och varma nördar. Hos oss är ingen osynlig, men det betyder inte att du inte får ditt eget utrymme – tvärtom. Hos oss är alla självgående, men vi hjälps åt när det behövs.

Vi vet att det är läskigt att byta jobb

Vi gissar att du redan har ett jobb, och det är såklart jobbigt att bryta upp från det som är känt för att ge sig ut på nya marker. Vi är dock proffs på onboarding och vi kommer lägga ner oss för att ta emot dig på ett bra sätt, lära upp dig och få dig att känna dig som hemma. Vi är som en liten familj som genuint bryr oss om varandra och alla är så himla hjälpsamma. Alla har varit nya och vi som är här nu har gemensamt att vi vill skriva kod tillsammans. Vi sitter dessutom på distans allihop så du träffar bara människor när du vill, antingen via videosamtal eller chatt. Vi har ett kontor i Karlstad, men de flesta bor utanför Värmland. Du får bo var du vill.

Det du får av oss

  • Jobb på distans (om du inte vill sitta på vårt kontor i Karlstad förstås)
  • Heltidstjänst med fast månadslön
  • Flexibelt dagtidsschema
  • Stor variation, högt egenansvar och frihet att planera dina egna dagar
  • Provanställning, sedan tillsvidareanställning
  • Tjänstepension
  • Allt du behöver, både i verktyg och gemenskap, för att kunna jobba obehindrat
  • Aktivt inflytande och stor möjlighet att påverka din vardag
  • Gemensamma aktiviteter, både online och fysiskt
  • Friskvårdsbidrag

Att söka tjänsten

För att söka en tjänst fyller du i formuläret nedan. Vi har som ambition att tillsätta tjänsten under våren 2023 och rekryteringsprocessen sker löpande. För rätt person tar vi absolut hänsyn till eventuell uppsägningstid. Har du frågor är du välkommen att kontakta Eelena Blomkvist, byråchef, på eelena@nobox.se.

Vi har skrivit en artikel om vad vi värderar i en jobbansökan. Den får du gärna läsa innan du skickar din ansökan.

*” anger obligatoriska fält

dra och släpp fil eller
bläddra
Max filstorlek: 32 MB.
dra och släpp fil eller
bläddra
Max filstorlek: 32 MB.
Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.
Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.