Hoppa till innehåll

Webbutvecklare

"mina dagar är fyllda med härliga kollegor och utmanande projekt"

Jonas Jablonka

Webbutvecklare

nobox är en webbyrå med specialinriktning mot WordPress. Vi har funnits i fjorton år och har sedan start utvecklats till att bli en av de tryggaste aktörerna i branschen. Hos oss är det unika vardag och dagligen skapar vi tillsammans digitala hantverk. Begreppet att bygga webb med WordPress kan vara väldigt brett, men vi vill påstå att vi gör det lite mer på riktigt. Alla webbplatser bygger vi från grunden och våra kunder får alltid en individuellt utvecklad webb specialiserad just för att passa sitt företags särskilda behov. Det ställer höga krav på dig som vill arbeta som webbutvecklare hos oss.

Att bygga webb tillsammans

På nobox arbetar vi med relationsskapande webbutveckling. Det innebär att vi inte bara får en webbdesign levererade till oss som vi bygger upp och sedan släpper. Här har alla utvecklare egna kunder som de ansvarar för och vars webbplatser de arbetar med löpande över tid. En webbplats blir aldrig färdig och tillsammans har varje webb ett team runt sig för att säkerställa att webbplatsen når uppsatta mål. Som webbutvecklare deltar du regelbundet i möten, har daglig kundkontakt och är själv teknisk projektledare i dina projekt.

Teknisk kunskap

För att vara lite frank, att arbeta som utvecklare på nobox kräver att du har erfarenhet i bagaget. Vi lägger ingen värdering i om du är självlärd eller har läst dig till din kunskap på universitetet – det viktiga för oss är att du arbetat praktiskt med webbutveckling och har en fördjupad kunskap inom WordPress. Alla som arbetar hos oss är fullstack- eller backendutvecklare och duktiga på PHP. Utöver det ser vi det som nödvändigt att du förstår följande tekniska begrepp och kan arbeta med dem i praktiken:

Yarn. npm. pnpm. Laravel. Blade. Roots. Git. Html. CSS. Tailwind. JavaScript. FTP. SFTP. SSH. ACF. Gutenberg. Node.js. SQL. Databashantering. Integrationer. DNS-hantering. Linuxservrar.

Tillhör de flesta av dessa uttryck din vardag och något du hanterar i sömnen är nobox rätt för dig. Att sätta upp ett blankt tema och bygga en webbplats med integrationer till tredjepartssystem löser du lika bra som att ta över en webb utvecklad av någon annan och vidareutveckla den.  

De mjuka värdena är de viktiga

Det kanske låter som att vi söker en trollkonstnär som kan lösa alla problem på egen hand. Så är det inte. Alla som arbetar på nobox har daglig kontakt och hjälps åt i projekten. Alla har sina olika specialinriktningar och intressen, vilket vi gärna tar vara på. Vi har ingen färdig mall över hur en medarbetare ska vara som alla ska passa in i utan det är samarbetet, relationerna och gemenskapen som gör vår arbetsplats och våra webbplatser så bra. En viktig del i samarbetet är att du är duktig på att kommunicera, driver ditt eget arbete framåt, är duktig på att göra research samt ta till dig och skriva dokumentation. Det är människorna som arbetar på nobox som är nobox, och allt bra vi kommer på delar vi med varandra. När vi alla tar ansvar för vårt eget arbete och ber om hjälp när vi själva inte räcker till blir resultatet alltid bra.

Att söka en tjänst

Är du en duktig webbutvecklare som vill vara en del av ett team i framåtrörelse, bygga högkvalitativa webbplatser i WordPress och tycker om att vidareutveckla och förädla de webbplatser du själv byggt i nära samarbete med dina kunder – då bör du faktiskt höra av dig. Rätt person gör vi alltid plats för. Skicka din ansökan till oss via formuläret nedan så hör vi av oss. Det är viktigt att din ansökan är skriven på svenska och lyfter fram de egenskaper hos dig som matchar det vi söker.

*” anger obligatoriska fält

dra och släpp fil eller
bläddra
Max filstorlek: 32 MB.
dra och släpp fil eller
bläddra
Max filstorlek: 32 MB.
Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill du veta mer om oss?

Hör av dig till mig så berättar jag mer om nobox i allmänhet, tjänsten som webbutvecklare i synnerhet samt våra anställningsvillkor

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.