Kontakta oss!

Vi kan hjälpa dig med mycket, och lösa problem, med bland annat smidiga digitala lösningar och genomtänkt, enhetlig marknadsföring. Oavsett om du är nystartad och behöver allt, eller om du funnits med ett tag och behöver en ny webb, har du hittat rätt – Ditt behov styr vårt uppdrag och vi älskar utmaningar!


Webbutveckling

Färdiga mallar är inget för oss. Vi skapar digitala hantverk från grunden efter dina önskemål och behov.

Det andra ser som omöjligt ser vi som utmanande och roligt. Vi jobbar smart, systematiskt och långsiktigt. Vi skapar smarta, digitala lösningar som är tillgängliga och användarvänliga. Det effektiviserar din tid och vardag vilket innebär att vår lösning blir ett nöje för både dig och din kund.

WEBBPLATSER
Vi bygger den webbplats du behöver. Vi älskar WordPress! Möjligheterna att utveckla webb och smarta applikationer i WordPress är obegränsade och vi har ännu inte stött på något vi inte kan göra. Under ett normalt år gör vi runt 100 webbplatser i WordPress.

INTEGRATIONER
Inget är så härligt som när vi kan koppla ihop flera system för att skapa ännu mer nytta med en webbplats. Genom att skapa integrationer till andra system lyckas vi ofta ta bort onödigt manuellt arbete och effektivisera arbetet. Vi har bland annat gjort integrationer mot:

  • Fortnox
  • Visma
  • Timewave
  • Softone
  • Navision
  • Pyramid
  • Swish
  • Klarna

INTRANÄT
När organisationen växer kommer ofta behovet att kommunicera internt. Vi bygger smarta, sociala intranät där man kan kommunicera, dela tankar, filer och bilder på ett enkelt sätt. Vi kopplar gärna ihop mer ert befintliga AD för en enklare inloggning.

Visa portfolio

Service och drift

Vi tillhandahåller trygg hosting, regelbunden service, teknisk support och rådgivning om något skulle gå snett.

Även efter lanseringen av en webbplats måste den tas om hand, bra hosting och förebyggande underhåll av webbplatsen ger en bra upplevelse för kunder och besökare.

SERVIVCEAVTAL
Med ett serviceavtal blir ni en prioriterad kund och kan alltid kontakta oss för att få assistans om något skulle hända med er webbplats, mail eller annan tjänst ni har via nobox. Vi hjälper även till med löpande uppdateringar av hemsidan, texter, bilder och design.

Läs mer om serviceavtal

HOSTING
Smidig, säker och heltäckande tjänst kring löpande förvaltning. Vår ambition är att skapa ett långsiktigt samarbete med våra kunder. Djupare och längre kontakter ger oss bättre möjligheter och kunskap för att hitta den bästa lösningen för just er.

Kontakta oss

Content design

Vi fokuserar på att skapa den bästa lösningen för dig – samtidigt som vi ansvarar för projektledning, sammansättning och lansering.

Användarvänlig och läcker design i kombination med sökoptimerade rubriker, säljande texter och tilltalande bilder. Vi jobbar med dem som kan text, bild eller sökmotoroptimering allra bäst. Fokus för oss är att hitta den bästa lösningen utifrån dina behov.

Kontakta oss

Digital marknadsföring

Marknadsföring ska vara mätbar både på korsen och tvärsen

Träffa rätt med enkla medel. Vi ser till att du syns och hamnar top of mind hos dina kunder. Vi fokuserar på digital marknadsföring ex Google ads, sökmotoroptimering eller annonsering via sociala medier och gillar marknadsföring som kan mätas åt alla håll.

Kontakta oss