Hoppa till innehåll

Behöver du design till din hemsida?

Går du i tankarna att bygga ny webb och letar efter design till din hemsida? Vi hjälper alla sorters företag och verksamheter, oavsett storlek och bransch, och bland våra kunder finns allt från små start-ups till myndigheter. Vi har förståelse för att alla har olika krav och mål, och skapar våra lösningar i nära samarbete med våra kunder för att säkerställa att vi möter förväntningarna.

700+ nöjda kunder

13 år i branschen

16 webbexperter

tjänster

Från ax till limpa

… och hela vägen in i oändligheten! Som din partner inom webb finns vi med dig i projektet från idé till implementering, lansering och så länge du själv vill! Vi hjälper dig med design till din hemsida, webbutveckling och sedan trygghetstjänster så som hosting, service och support. På detta sätt har vi hjälpt över 700 kunder att nå nya höjder genom smarta & digitala lösningar.

Vi gör också det här

Webbutveckling

Webbutveckling är själva kärnan i vår verksamhet – här är vi i vårt esse! Vi jobbar i WordPress, som är världens mest använda system för webbpublicering och, enligt oss, det mest dynamiska, flexibla och mångsidiga.

läs mer om Webbutveckling

Trygghet

Att ha en bra och säker webbplats är naturligtvis A och O. Men det är bara början. För att säkerställa att webbplatsen presterar och utvecklas optimalt efter lansering och över tid, erbjuder vi även tjänster för drift, support och förebyggande underhåll.

läs mer om Trygghet

Digital idéutveckling

Vårt namn säger det mesta om oss. nobox. Ingen låda att tänka utanför, för vi vill inte kännas vid lådan! Något av det bästa vi vet, är att ta del av våra kunders galna idéer.

läs mer om Digital idéutveckling

Läs även om: Tillväxtavtal

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt

om oss

Webbyrån som skapar framgång

Vi har sysslat med webbutveckling sedan vi grundades 2010 och sen dess har våra webbutvecklare hjälpt hundratals stora och små organisationer med att skapa, implementera, optimera och underhålla sina webblösningar. Vi håller koll på det senaste inom webbutveckling och jobbar proaktivt med våra kunder, bland annat genom att erbjuda trygghetstjänster så som service och besiktningar. Utöver detta är vi även riktigt bra på innovation och digital idéutveckling. En mångsidig webbyrå, helt enkelt.

Går du i webbtankar?

Boka möte med mig så hjälper jag er!

Bild på Christian

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.