Hoppa till innehåll

Det är dags att planera för din kommande årsredovisningswebb

Nu är hösten här vilket innebär att många reklambyråer står i startgroparna för att arbeta med sina kunders årsredovisningar.

De senaste åren har efterfrågan ökat för att publicera en lättillgänglig sammanfattning av årsredovisningen även på webben. Det är ett effektivt sätt för att nå ut till potentiella investerare, låta anställda få en överblick över hur det går för bolaget samt nå ytterligare intressenter. Flera bolag väljer därför att komplettera sin trycka årsredovisning med en årsredovisningswebb.

Vi på nobox har under de senaste åren gjort ett antal årsredovisningswebbar, både till våra egna kunder och tillsammans med våra partnerbyråer. Det vanliga är att publicera sin årsredovisning i början av året, vilket gör att det är hög tid att börja planera för webbproduktionen redan nu. Om ditt bolag önskar en årsredovisningswebb, eller om du är en byrå som under hösten kommer ta fram en årsredovisning och söker en partner för webbproduktionen, hör av dig så berättar vi mer. Vi erbjuder en total lösning med webbproduktion, hosting och serviceavtal och berättar gärna mer om vårt upplägg kring årsredovisningswebbplatser.

Vill du veta mer om hur vi arbetar med ÅR-webbar?

Hör gärna av dig till mig så berättar jag mer om hur vi historiskt arbetat med årsredovisningswebbplatser, både själva och tillsammans med andra byråer.

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.