Hoppa till innehåll

Hemsida i wordpress

Behöver du hjälp med att skapa en hemsida i WordPress? nobox är webbyrån som har specialiserat sig på WordPress sedan 2010. Vårt erfarna gäng av webbutvecklare kan hjälpa dig att skapa allt från enkla presentationswebbar till avancerade webbshoppar, allt i nära samarbete med dig som kund. För oss är special standard, ingen webblösning är den andra lik!

700+ nöjda kunder

13 år i branschen

17 webbexperter

tjänster

Skräddarsydd hemsida i WordPress

Vi har hjälpt hundratals stora och små organisationer med att skapa, implementera, optimera och underhålla sina webblösningar. Vi har utvecklat allt ifrån enklare one-page webbar till stora e-handelslösningar med kopplingar till diverse affärssystem, allt med hjälp av WordPress.

För att skapa den bästa lösningen för varje enskild kund ser vi varje webbplats som ett hantverk. Standardlösningar är helt enkelt ingenting för oss. Därför behöver alla våra samarbeten bygga på ömsesidig förståelse och individuella anpassningar.

Läs mer om hur vi som byrå jobbar med WordPress

Webbutveckling med WordPress

Allt oftare är webbplatsen del i en komplex digital värld där webbplatsen behöver prata med andra system, där vi ofta gör integration mellan WordPress och andra system.

läs mer om Webbutveckling med WordPress

E-handel med WooCommerce

Allt oftare är webbplatsen del i en komplex digital värld där webbplatsen behöver prata med andra system, där vi ofta gör integration mellan WordPress och andra system.

läs mer om E-handel med WooCommerce

Serviceavtal

Med löpande underhållning av er webbplats eller e-handel kan ni känna er trygga med att vi tar ansvar för säkerheten på webbplatsen.

läs mer om Serviceavtal

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt

kunder

Referenser: hemsidor vi byggt i WordPress

En välfungerande hemsida är grunden för många företag idag. Våra webbutvecklare hjälper våra kunder att realisera sina webblösningar på ett effektivt och framgångsrikt sätt – oavsett projektets storlek och omfattning.

Varför nobox?

Med oss som din WordPress byrå får du ett egenutvecklat tema som är skräddarsytt efter dina behov och problemställningar. Eftersom vi har koll på varje rad kod kan vi optimera webbsidan för bästa prestanda och säkerhet.

Mobilanpassad & användarvänlig hemsida

En bra webbplats med god webbdesign leder till konverteringar! Därför är det viktigt att ni har en användarvänlig hemsida, oavsett om era besökare kommer från mobil, laptop, Firefox eller Edge. Vi lanseringar ingen webbplats utan att ha anpassat den efter alla enheter och webbläsare. Genom att använda vårt egenbyggda tema kan vi också se till att hemsidan har god prestanda, vilket både besökare och Google tycker om.

Enkelt att hantera själv

Vi vill att du ska kunna hantera din webbsida själv, därför använder vi WordPress som innehållshanteringssystem (CMS) och bygger upp webbsidan efter dina önskemål. Med vårt egenutvecklade tema kan du enkelt hantera och uppdatera din hemsida allt eftersom dina behov förändras.

Hjälp med säkerhet och underhåll

För att säkerställa att webbplatsen presterar och utvecklas optimalt efter lansering och över tid, erbjuder vi även tjänster för hosting (webbhotell och egen/delad server) support och förebyggande underhåll genom vårt serviceavtal. Tecknar du serviceavtal hos oss tar vi dagliga säkerhetskopieringar av din webbplats samt uppdaterar WordPress och plugins en gång i månaden. Du kan läsa mer om våra erbjudanden här.

Dags för en skräddarsydd hemsida i WordPress?

Kontakta mig så löser vi det!

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.