Hoppa till innehåll

Samarbeten

En sida för dig som arbetar på byrå med reklam, kommunikation eller marknadsföring

Hisspitch

nobox har växt till att bli en trygg partner inom webbutveckling där special är standard. Alla medarbetare har flerårig erfarenhet av webb i någon form och har ett passionerat intresse för de möjligheter som webben ger. Till vardags hjälper vi företag där webben är hjärtat i verksamheten att nå sin fulla potential. Detta genom att skapa innovativa webblösningar tillsammans med våra samarbetspartners.

Vad vi gör och inte gör

Det som föranleder

Innan vi skriver den första raden kod har ett gediget arbete gjorts. Det kan handla om uppdrag som

 • analys och strategi
 • omvärlds- och målgruppsanalys
 • innehållsproduktion
 • visuell identitet
 • UX-design
 • UI-design

Detta lämnar vi med varm hand över till våra duktiga partners, men vi är gärna med som tekniskt stöd

Webbproduktion

Att bygga webb är handlar inte bara om att skriva kod. När en webbplats är lanserad ska den uppdateras och underhållas

 • Webbutveckling
 • Service och underhåll
 • Teknisk support
 • Hosting

Gällande det tekniska arbetet före, under och efter webbproduktion slår få oss på fingrarna

Efter lansering

Det är då det roliga börjar med

 • SEO
 • SEM
 • SMM
 • Sociala medier
 • Dataanalys

som leder till

 • vidareutveckling
 • stöd till ert arbete

Här märks vårt partnerskap på riktigt, när vi tillsammans arbetar med optimering och konvertering

En expert på varje område

Om en person ska ta en webbplats från idé till färdig produkt kommer det förmodligen inte att bli så himla bra. Att bygga webb är ingen one-man-show, och inte heller någon one-byrå-show. Under våra verksamma år har vi lärt oss att den bästa webbplatsen är den som görs i ett nära samarbete av flera människor och när den är genomtänkt i alla led. Att arbeta tillsammans ger ett stort värde. När vi får förtroendet att tänka kring det tekniska brukar det bli väldigt bra.

Även fast vi bara skriver kod har vi mycket god förståelse för hela kedjan. Vi håller med om att alla delar är lika viktiga och kan därför ödmjukt säga att det är bättre att någon annan gör det som inte är direkt relaterat till webb och webbproduktion.

Vi tror att du som läser detta arbetar på en byrå och söker efter en tekniskt kompetent partner som kan konkretisera ditt kreativa arbete, någon som kan komplettera dig och tillsammans med dig erbjuda kunderna den absolut bästa lösningen. Här skräddarsyr vi alla lösningar och det finns ingenting vi inte kan skapa. Det är kreativiteten, fantasin och drömmarna som sätter gränserna, inte våra tekniska kunskaper.

Sekretess och förtroende, det ser vi som självklart. Även då vi arbetar med flera olika partners, får kännedom om kunder och annan känslig information håller vi allt för oss själva. Du behöver aldrig vara rädd för att en kund försvinner från en partner till en annan eller att du blir nedprioriterad framför en annan byrå. Vi är professionella i alla led, men är ödmjuka för att det kan ta ett tag att bygga ömsesidigt förtroende.

Det vi gör allra bäst

Vi har arbetat som partners länge

Du har säkert inte hört talas om oss då vi är vana att jobba diskret med någon annans hatt än vår egen på. Idag jobbar vi regelbundet med över 30 partners och är trygga i vårt nätverk, ett nätverk som vi gärna delar med oss av. Här är vad några av våra partners och kunder berättat om oss.

”nobox är en viktig partner för oss, som med sin breda och djupa kompetens inom webbutveckling kompletterar vårt fokus på kommunikation och användarupplevelse. de är alltid lyhörda, noggranna och villiga att gå den extra milen för ett lyckat slutresultat.”

Daniel Forneheim, Think Happy Thoughts

”nobox är en perfekt utvecklarpartner för oss som kommunikationsbyrå. nobox proffsiga utvecklare hjälper oss att realisera våra strategier och vår design med hjälp av robusta webblösningar. Vi är nöjda och våra kunder är nöjda.”

Jonas Löfgren, Confetti

”Det är en stor trygghet att veta att våra kunders webbsidor hålls uppdaterade för att förebygga buggar och intrång. Att dessutom få snabb och prioriterad hjälp från supporten om något problem ändå skulle uppstå, gör att vi alltid tecknar nobox serviceavtal. ”

Petra Willners, Logiken

Några av våra vänner

Våra favoritkunder

Vi älskar att bygga webb men har några områden där vi kommer mer till vår rätt, där du som partner får ur så mycket som möjligt från oss. Det handlar om kunder som:

 • har en affärskritisk eller på annat sätt viktig webbplats
 • är tekniskt krävande
 • offentlig verksamhet
 • e-handel
 • en stark innovationsanda

Webben blir bäst när den får ta plats, och för den kund som har högt engagemang och tydliga mål för sin webbplats kan vi göra lite mer.

Trygghet på webben

Att bygga sin webb är inte bara att koda utan det är flera regler att förhålla sig till. I vårt uppdrag  ingår omvärldsbevakning och att proaktivt arbeta med webbsäkerhet, lagar och regler.

Trygghetstjänster

För att en webbplats ska vara bra, säker och leva upp till de krav som ställs behöver den regelbundet underhåll. Vi erbjuder därför tjänster inom

 • hosting
 • service och underhåll
 • teknisk support
 • joursupport
 • prestanda och säkerhet
 • besiktning

Lagar och regler

Att hålla koll på alla lagar och regler som har med webben att göra är vårt uppdrag och vi tar det på fullaste allvar. Vi har fördjupad kunskap inom

 • GDPR för webb
 • tillgänglighetsdirektiven för webb
 • visselblåsarlagen
 • övrig cybersäkerhet för webb

Har du en fråga om webbsäkerhet att lösa men är osäker på vad som ska göras kan du alltid fråga oss

Lagar och regler
digitala hantverk, av människor

Vår samlade kompetens…

… är din utökade kompetens. nobox styrka är människorna som jobbar här. Som partner har du tillgång till vår kundgrupp och är fri att använda våra tekniska projektledare och webbstrateger från kundresans start. Vår säljkompetens är er när ni behöver den. Vi som jobbar på nobox har flerårig bakgrund från webbranchen. Vi älskar webb och delar gärna med oss av våra kunskaper. Självklart är vi säljinriktade men är samtidigt kundfokuserade, öppensinnade, nyfikna och lösningsoritenterade.

Eelena Blomkvist

Med nästan tjugo års erfarenhet av försäljning, kundrelationer, ledarskap, rekrytering och projektledning är Eelena rätt person för att skapa perfekta och affärsdrivna team kring varje kund. Som utbildad kommunikatör och examen i medie- och kommunikationsvetenskap har hon stor förståelse för våra partners arbeten.

Bild på Christian

Christian Paulson

Grundare av nobox och har sedan start sett alla tekniska lösningar som passerat genom huset. Med sin erfarenhet vet han vad man kan göra på webben och vilka vägval som bör göras. Christian är genuint nyfiken och ingen ställer frågor som han gör. För varje år blir hans engagemang större och hans vetgirighet är nyckeln till flera kunders framgång

Robert Nyström

Robert har jobbat som utvecklare och ansvarig inom digitala medier i offentlig verksamhet i sjutton år innan han kom till nobox. Att läsa långa lagtexter, hålla koll på lagar och regler samt sätta tänderna i cybersäkerhet för webb är vardag för honom. Passionerat nördig kring ordning och reda är bara förnamnet

Vi är i det bästa av sällskap

Hos oss arbetar tretton passionerade utvecklarnördar som varje dag gör våra partners och kunders visioner till verklighet. Alla är dedikerade sina uppdrag, är duktiga på kundrelationer och är en viktig del i hela processen från införsäljning, lansering, vidareutveckling, underhåll och support.

Benjamin Röjder Delnavaz

Jonas Jablonka

David Ekman

Felix Worén

Emil Olsson

Jill Karlsson

Sam Skogh

Mathias Larsson

Jonathan Borgh

Jonas Näsman

William Pellas

Fanny Ståhl - utvecklare nobox

Fanny Ståhl

Joakim Ewenson

Självklart får man som partner arbete tillbaka från oss, det är det partnerskap handlar om

Låt oss börja med ett möte

Vi vet att alla bra relationer och samarbeten börjar med ett möte. Om du söker en samarbetspartner, har en teknisk utmaning du vill diskutera eller bara vill veta lite mer, hör av dig till oss så tar vi det därifrån.

Eelena Blomkvist

Byråchef & partneransvarig

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.