Hoppa till innehåll

Starta webshop – Så kommer du igång med en webbshop

Att starta en webbshop kan kännas som en överväldigande uppgift, men det behöver inte vara så svårt. Hos nobox har vi många års erfarenhet av att hjälpa företag att bygga sin e-handel med WordPress och WooCommerce. Här går vi igenom stegen i processen och förklarar hur vi som webbyrå hjälper dig att komma igång med din webbshop.

Steg 1: Planering

Det första steget i processen är att planera din webbshop. Vilka produkter eller tjänster ska du sälja? Vilka funktioner behöver din webbshop ha? Vilken typ av design passar ditt varumärke? Hos nobox samarbetar vi med dig för att förstå dina affärsmål och behov för att skapa en plan för din e-handel.

Steg 2: Design

Efter planeringsfasen är det dags att skapa en design för din webbshop. Vi använder oss av ett egenbyggt tema som är anpassningsbart till kundens alla behov. Detta tema gör att vi, tillsammans med någon av våra samarbetspartners, kan skapa en unik design för din e-handel som är anpassad efter dina specifika behov.

Steg 3: Utveckling

När designen är klar är det dags att börja utveckla din webbshop. Vi använder oss av WooCommerce som är en kraftfull e-handelsplattform som integreras sömlöst med WordPress. Detta ger dig möjlighet att hantera alla aspekter av din webbshop från en enda plattform. Läs mer om hur vi jobbar med WooCommerce här.

Steg 4: Testing och lansering

Innan vi lanserar din webbshop genomför vi omfattande tester för att säkerställa att allt fungerar som det ska. När allt är klart lanserar vi din webbshop och hjälper dig att marknadsföra den för att locka till dig nya kunder. Vi rekommenderar att du lanserar din e-handel på en egen server, detta för att få så bra prestanda som möjligt. Läs mer om vår hosting här.

Steg 5: Underhåll

För att din webbshop ska fungera smidigt och säkert är det viktigt att den underhålls och uppdateras regelbundet. Som kund hos nobox kan du vara trygg med att vi erbjuder ett serviceavtal där vi tar hand om alla uppdateringar och säkerhetsuppdateringar av din webbshop. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för tekniska problem eller säkerhetshot utan kan fokusera på din verksamhet och sälja dina produkter. Vi hjälper dig även med eventuella frågor och problem som kan uppstå längs vägen, så att du alltid har en stabil och säker webbshop att arbeta med.

Sammanfattning

Hos nobox hjälper vi företag att komma igång med sin e-handel genom att skapa en plan, designa och utveckla en unik webbshop med WooCommerce och WordPress. Vi tar hand om allt från start till mål och hjälper dig att få ut det mesta av din webbshop. Kontakta oss idag för att starta din e-handelsresa!

Redo för att bli med webbshop?

Kontakta mig så berättar jag mer.

Bild på Christian

Läs mer

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.