Hoppa till innehåll

Webbyrå för digitala lösningar i Sitevision

Välkommen till webbyrån nobox. I snart tio år har vi arbetat tillsammans med över 600 kunder. Allt från det lilla familjeföretaget, kommuner,  multinationella storföretag eller myndigheter. Alla har olika utmaningar och vi gillar allt! Vår kärna ligger i digitala lösningar som hjälper dig att nå dina mål år efter år. Där erfarenheterna tar slut, tar fantasin vid.

Sitevision CMS

Sitevision intranät

Sitevision e-handel

Sitevision

Byråpartners

Vi arbetar som webbyrå främst i WordPress och Sitevision. Vi jobbar mest i WordPress, vilket är ett CMS som är open source. Vi har valt att bli partners med Sitevision där vi kan erbjuda våra tjänster även med Sitevision som CMS. Sitevision är ett populärt CMS för kommuner, myndigheter, kommunala bolag m.fl. Vi kan erbjuda arbete både med Sitevision CMS, Sitevision intranät och Sitevision e-handel. Med Sitevision får man en hel del på köpet, användarvänligt gränssnitt, bra tillgänglighetsanpassning i grunden (WCAG 2.1 AA).

Vi hoppas att ni som är intresserade av ett samarbete kring utveckling av ny webb i Sitevision tar kontakt så kan vi diskutera mer kring just er lösning.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med Sitevision?

Gå till kontaktsidan och hitta en personlig kontakt

Några av våra kunder

tjänster

En webbyrå med flera sidor

Vi är inte bäst på att göra allt. Men det vi gör är vi riktigt grymma på. Som att bygga och utveckla hemsidor i WordPress.

Utöver att vi är hejare på att bygga hemsidor, kan vi även hjälpa till med trygghetstjänster, så som serviceavtal och hosting. Vi är även riktigt bra på innovation och digital idéutveckling, och bistår mer än gärna med idéer. En mångsidig webbyrå, helt enkelt.

Webbutveckling

Webbutveckling är själva kärnan i vår verksamhet – här är vi i vårt esse! Vi jobbar i WordPress, som är världens mest använda system för webbpublicering och, enligt oss, det mest dynamiska, flexibla och mångsidiga.

läs mer om Webbutveckling

Trygghet

Att ha en bra och säker webbplats är naturligtvis A och O. Men det är bara början. För att säkerställa att webbplatsen presterar och utvecklas optimalt efter lansering och över tid, erbjuder vi även tjänster för drift, support och förebyggande underhåll.

läs mer om Trygghet

Digital idéutveckling

Vårt namn säger det mesta om oss. nobox. Ingen låda att tänka utanför, för vi vill inte kännas vid lådan! Något av det bästa vi vet, är att ta del av våra kunders galna idéer.

läs mer om Digital idéutveckling

Läs även om: Tillväxtavtal

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.