Webbyrå för digitala lösningar i Sitevision

Välkommen till webbyrån nobox. I snart tio år har vi arbetat tillsammans med över 600 kunder. Allt från det lilla familjeföretaget, kommuner,  multinationella storföretag eller myndigheter. Alla har olika utmaningar och vi gillar allt! Vår kärna ligger i digitala lösningar som hjälper dig att nå dina mål år efter år. Där erfarenheterna tar slut, tar fantasin vid.

Vi arbetar som webbyrå främst i WordPress och Sitevision. Vi jobbar mest i WordPress, vilket är ett CMS som är open source. Vi har valt att bli partners med Sitevision där vi kan erbjuda våra tjänster även med Sitevision som CMS. Sitevision är ett populärt CMS för kommuner, myndigheter, kommunala bolag m.fl. Vi kan erbjuda arbete både med Sitevision CMS, Sitevision intranät och Sitevision e-handel. Med Sitevision får man en hel del på köpet, användarvänligt gränssnitt, bra tillgänglighetsanpassning i grunden (WCAG 2.1 AA).

Vi hoppas att ni som är intresserade av ett samarbete kring utveckling av ny webb i Sitevision tar kontakt så kan vi diskutera mer kring jsut er lösning.

 

Några av våra kunder

 

 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med Sitevision

Christian Paulson (VD)
073-0267410
christian@nobox.se

 

 


Vill du veta mer?


Kontakta oss