Hoppa till innehåll

nobox – vi förvaltar din WordPress-sida

Vi har jobbat med WordPress sedan företagets start 2010 och har sen dess samlat på oss en gedigen erfarenhet inom området. Detta gör att vi kan se möjligheter där andra ser problem. Efter lansering av er nya webbplats ser vi gärna att vi får ta hand om fortsatt förvaltning av den. På så sätt kan vi arbeta proaktivt och maximera affärsnyttan

700+ nöjda kunder

13 år i branschen

16 webbexperter

tjänster

Drift av din WordPress-sida

När ni tecknar serviceavtal med oss, kan ni känna er trygga med att vi tar ansvar för säkerheten på er webbplats. Vi sköter driften på er WordPress-sida genom att regelbundet uppdatera webbplatsen och dess plugins, samt installera ny funktionalitet. Om webbplatsen, trots våra insatser, skulle bli hackad så tar vi ansvar för att lösa det. Läs mer om våra serviceavtal här.

Support i WordPress

Vi har bemannad support helgfria vardagar mellan 8 och 17 för våra kunder. Behöver din webbsida mer uppmärksamhet erbjuder vi även joursupport. Supporten finns till för att hjälpa till med alla typer av webbrelaterade problem så som innehållsändringar, hackade webbplatser och uppdateringar av WordPress och plugins.

Support debiteras i enlighet med ditt avtal eller aktuell taxa. Kontakta oss via:

054 – 203 1818
support@nobox.se

Läs mer om hur vi som byrå jobbar med förvaltning av WordPress

Webbutveckling med WordPress

Allt oftare är webbplatsen del i en komplex digital värld där webbplatsen behöver prata med andra system, där vi ofta gör integration mellan WordPress och andra system.

läs mer om Webbutveckling med WordPress

Trygghet

Att ha en bra och säker webbplats är naturligtvis A och O. Men det är bara början. För att säkerställa att webbplatsen presterar och utvecklas optimalt efter lansering och över tid, erbjuder vi även tjänster för drift, support och förebyggande underhåll.

läs mer om Trygghet

E-handel med WooCommerce

Allt oftare är webbplatsen del i en komplex digital värld där webbplatsen behöver prata med andra system, där vi ofta gör integration mellan WordPress och andra system.

läs mer om E-handel med WooCommerce

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt

Boka ett möte med oss

Christian Paulson, VD & teknisk strateg

Bild på Christian

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.