Hoppa till innehåll

Ny webbshop till den familjära kryddfabriken i Kil

Bild för kundcitat nobox webbyrå

#Webbshop

#WooCommerce

#WordPress

"Ett mycket givande och fint samarbete som hjälpt vår verksamhet att växa och gå i en avgörande riktning."

Ebba Holt

Marknadsansvarig

Webbshop åt det familjeägda företaget i Kil. E-handeln är byggd i WooCommerce och har användaren i fokus.

Om Smaklöken

Smaklöken är ett familjeägt företag i Kil, Värmland som säljer högkvalitativa kryddor till privat- och företagskunder över hela Sverige. I drygt 25 år har de importerat, producerat och sålt kryddor till storkök, detaljhandel och restauranger i Sverige, Norge och Danmark. Kryddornas råvaror plockas från hela världen för att sedan tillverkas och packas i den alldeles egna kryddfabriken i Kil.

Uppdraget 

I starten av Smaklökens historia sålde man kryddor till storkök, restauranger och grossister, men allt eftersom verksamheten växt har nya kundgrupper tillkommit. I takt med att fler kunder hittade till företaget, insåg man 2019 att det fanns ett behov av att digitalisera sin verksamhet.

Ambitionen var att skapa webbshop som skulle vara tillgänglig för alla, oavsett om du var privat- eller företagskund, och det var i den vevan vi på nobox kom in i bilden. Tillsammans satte vi målet att ta fram och utveckla den perfekta e-handelslösningen just för Smaklöken och deras kunder.

Lösningen

I november 2020 lanserades Smaklökens webbshop som sedan dess gått som tåget. Inte nog med att den ursprungliga målgruppen, storkök, restauranger och grossister, har anammat ett helt nytt sätt och handla, Smaklöken har dessutom nått helt nya kunder på marknaden tack vare webbshopen.

Webbshopen är byggt i WooCommerce och har användaren i fokus. Som kund är det är enkelt att hitta till sortimentet samt filtrera beroende på vilken produkt du letar. Väl i kundkorgen får du en bra översikt över din beställning samt en enkel väg till köp tack vare Svea betallösningar.

Tillsammans med Smaklöken har vi gjort så att kryddor, som kanske tidigare förknippats med traditionellt ”kund-korgs-handlade”, blivit lika självklart att handla online som i butik!

Fun fact

Visste du att Ebba Holt, en av familjemedlemmarna i företaget, själv har gjort webbdesignen åt både Smaklöken och Klasspengars webbplats? Hon har bakgrund inom både förpackningsdesign och grafisk design och har jobbat på företag som H&M.

Vill du veta mer om projektet?

Hör av dig om du vill veta mer om projektet med Smaklöken eller om du har ett liknande projekt.

Bild på Christian

Andra projekt

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.