Hoppa till innehåll

Webbshop i WooCommerce åt Klasspengar

#Unifaun

#Webbshop

#WooCommerce

#WordPress

Webbshop där klasser och lag kan hantera sin försäljning av kryddor.

Om Klasspengar

Klasspengar är ett familjeägt företag i Kil, Värmland. Verksamheten bygger på familjens andra företag Smaklöken som säljer högkvalitativa kryddblandningar till privat- och företagskunder. Syftet med Klasspengar är att ge skolklasser, lag och föreningar möjligheten att uppnå sina mål genom att sälja kryddboxar.

Uppdraget

Klasspengar startades då ägarna såg en marknad inom området försäljning genom samarbeten med lag, föreningar och klasser. I och med efterfrågan behövde Klasspengar hjälp att skapa en e-handelslösning där föreningarna enkelt kunde hantera sin försäljning av kryddor.

Lösningen

Lösningen blev en webbplats  i WordPress samt en webbshop med WooCommerce som e-handelssystem. På webbplatsen finns en del avancerade lösningar som skapats i syfte att göra det enkelt för föreningarna att få en översikt över dels hela föreningens förtjänst, dels varje individs egna försäljning.

Dessutom finns funktionen att varje enskild säljare kan dela sin shop på sina sociala medier samt skicka ut notiser till personer man sålt till förut. Båda dessa funktioner har varit uppskattade hos kunder som uppfattat processen som enkel och rolig!

Vill du veta mer om projektet?

Hör av dig om du vill veta mer om projektet med Klasspengar eller om du har ett liknande projekt.

Bild på Christian

Andra projekt

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.