Hoppa till innehåll

Hemsida för småföretag

Vi är webbyrån som har jobbat med WordPress sedan företagets start 2010. Sen dess har vi samlat på oss en gedigen erfarenhet inom området. Detta gör att vi kan se möjligheter där andra ser problem. Vi kan göra allt ifrån enklare presentationswebbar till komplicerade intranät och webbshoppar. Vi kan lite kaxigt säga att vi är det självklara valet för små och medelstora företag.

700+ nöjda kunder

13 år i branschen

16 webbexperter

tjänster

Skräddarsydd hemsida för småföretag

Vi hjälper dig som tjänsteföretag med ny webbsida till din restaurang, eller dig som vill utvidga er verksamhet med e-handel inom B2C och B2B. Ingen utmaning är för stor för oss, precis som ingen webbplats är för liten. Det viktigaste är att vi delar åsikten om att webben är viktig!

Läs mer om hur vi som byrå jobbar med WordPress

Webbutveckling med WordPress

Allt oftare är webbplatsen del i en komplex digital värld där webbplatsen behöver prata med andra system, där vi ofta gör integration mellan WordPress och andra system.

läs mer om Webbutveckling med WordPress

E-handel med WooCommerce

Allt oftare är webbplatsen del i en komplex digital värld där webbplatsen behöver prata med andra system, där vi ofta gör integration mellan WordPress och andra system.

läs mer om E-handel med WooCommerce

Serviceavtal

Med löpande underhållning av er webbplats eller e-handel kan ni känna er trygga med att vi tar ansvar för säkerheten på webbplatsen.

läs mer om Serviceavtal

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt

kunder

Referenser: småföretag vi byggt hemsidor åt

En välfungerande webbsida är grunden för många företag idag. Våra webbutvecklare hjälper våra kunder att realisera sina webblösningar på ett effektivt och framgångsrikt sätt – oavsett projektets storlek och omfattning.

Varför nobox?

Med oss som din WordPress byrå får du ett egenutvecklat tema som anpassar sig efter dina behov och problemställningar. Eftersom vi har koll på varje rad kod kan vi optimera webbsidan för bästa prestanda och säkerhet.

Skräddarsydd hemsida för ditt företag

För att skapa den bästa lösningen för varje enskild kund ser vi varje webbplats som ett hantverk. Standardlösningar är helt enkelt ingenting för oss. Därför behöver alla våra samarbeten bygga på ömsesidig förståelse och individuella anpassningar.

Mobilanpassad & användarvänlig hemsida

En bra webbplats med god webbdesign leder till konverteringar! Därför är det viktigt att det är er användarvänlig hemsida, oavsett vilken enhet era besökare kommer ifrån. Vi lanseringar ingen webbplats utan att ha mobilanpassat den först. Genom att använda vårt egenbyggda tema kan vi också se till att hemsidan har god prestanda, vilket både besökare och Google tycker om.

Enkelt att hantera själv

Det är viktigt att du själv ska kunna administrera din webbsida! Därför använder vi uteslutande WordPress som innehållshanteringssystem. Med vårt tema bygger vi upp de block enligt designen så att ni lätt kan arbeta vidare med sidan i takt med att ni växer och nya behov tillkommer.

Hjälp med säkerhet och underhåll

Att ha en bra och säker webbplats är naturligtvis A och O. Men det är bara början. För att säkerställa att webbplatsen presterar och utvecklas optimalt efter lansering och över tid, erbjuder vi även tjänster för drift, hosting (webbhotell och egen/delad server) support och förebyggande underhåll. Tecknar du serviceavtal med oss tar vi dagliga säkerhetskopieringar av din webbplats samt uppdaterar WordPress och plugins en gång i månaden. Läs mer om våra erbjudanden här.

Vanliga frågor och svar

Tyvärr är svaret lite av ”hur långt är ett snöre”-karaktär. Men vissa saker är faktiskt lättare att svara på. Till exempel så kostar domännamnet ett fast pris varje år, precis som webbhotell. Dock kan priset skilja sig beroende på vilken domän och vilka krav du ställer på din hosting.

Vi har ändå försökt mäta snöret, läs mer om det här.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med er nya hemsida?

Kontakta Christan

Bild på Christian

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.