Hoppa till innehåll

Jobba som projektledare på nobox

Går det att vara projektledare utan att ha framåtrörelse, vara en motor och vilja ta sina uppdrag framåt. Vi tror inte riktigt det. Begreppet projektledare är så himla brett och det finns ett stort utbud av projektledare där ute. Hos oss är kunskapen kring webb det centrala, att produktkännedomen finns på plats och att själva projektledandet bara är ramarna som håller ihop rollen – en roll som kan bli hur smal eller bred som helst.

Som projektledare slår ditt hjärta lite extra för webb och affärsutveckling, vilket tillämpas på våra kunder. I din vardag agerar du som stödfunktion till både kundansvariga och webbutvecklare med hela webben som arena. Du som projektledare utvecklar våra kundernas webbplatser till nya höjder, löpande över tid, genom att hitta nya strategier för att hjälpa kunderna att nå sina uppsatta affärsmål. En webb som inte har ett syfte och ett tydligt uppdrag är faktiskt inget att ha. Som projektledare arbetar du inte som säljare, men en projektledare som är duktig på sitt jobb genererar nya affärer av bara farten. Det är det som är poängen.

För att lyckas som projektledare hos oss ska du ha kunskap och förståelse inom webb och dess kringtjänster, så som servrar och hosting, men behöver inte vara någon webbutvecklare. Du kommer vara samordnande och agera som projektledare i större projekt, men även arbeta proaktivt med hitta nya lösningar, skapa merförsäljning och vidareutveckla våra kunders webbar på ett tankestadie. Du blir en webbteknisk idéspruta som inte bara hittar på nya uppdrag, du kan även konkretisera dem så att både kund och webbutvecklare förstår nyttan samt vad som ska göras.

Vi tror att du har koll på omvärlden, trendspanar och håller dig uppdaterad på nyheter inom webb. Du kommer ha ett helikopterperspektiv och dina erfarenheter ska bidra till våra kunders fortsatta framgång på webben. Jobbet innebär mycket kundkontakt och möten. Du blir ofta påkommen med att sitta och läsa någon nördig artikel eller snurra inne på ett forum, och det är helt i sin ordning. Du väljer vägen för att få nobox och våra kunder att nå uppsatta mål.

För att trivas i rollen behöver du vara analytisk, påhittig, strukturerad, ordningsam, ha förmåga att hålla koll på detaljer och mycket information, vara positiv, lösningsorienterad och i ständig framåtrörelse. Vi tror att du har gott självförtroende, vet att du är duktig och att dina råd gör skillnad, är driven och tar gärna för dig för att komma framåt. Du är också duktig på att tala både svenska och engelska. Och snäll. Alla som jobbar på nobox är snälla och passionerade nördar och vi önskar att du är det också.

  • Bearbeta befintliga kunder och hitta potentiella vägar för vidareutveckling
  • Ta fram underlag inför införsäljning
  • Arbeta med webbstrategi, omvärldsbevakning och trendspaning
  • Identifiera merförsäljning i projekt
  • Ha en proaktiv inställning med ansvar att vidareutveckla både nobox åt ett affärsdrivande håll
  • Genomföra kundmöten
  • Upprätthålla goda kundrelationer
  • Projektleda hela, eller delar av, projekt utifrån din roll
  • Vara ett aktivt stöd för medarbetare och kunder
  • Säkerställa uppnådd kvalitet och kontroll av webbplatser och funktioner inför lansering

Verkar det som att vår filosofi gällande projektledning passar dig eller är du intresserad av att läsa mer? För att söka ett jobb hos oss klickar du på den röda knappen. Där finns all information kring tjänsten samt ett formulär att skicka din ansökan genom.

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.