Hoppa till innehåll

Proaktiv tillväxt tillsammans

Tillväxtavtalet är till för dig som har webbplatsen nära hjärtat av verksamheten och där webbplatsen kan göra skillnad, på riktigt. Genom ett tillväxtavtal tar vi tillsammans hand om din webbplats och ser till att den presterar sitt allra yttersta. Du bidrar med din kunskap om verksamheten och vi bidrar med vår spetskompetens inom webb – dessutom med en tydlig struktur så att jobbet blir gjort.

Din webbplats i fokus

Som tillväxtkund får du ett dedikerat team av experter som har till uppdrag att utveckla din webbplats framåt i enlighet med din verksamhets affärsmål. Din webbplats kommer att vara prioriterad och vi kommer lägga tid på att säkerställa att din webbplats tar din verksamhet framåt. Alla webbplatser är unika och vi kommer säkerställa att tiden läggs på rätt saker för just dig.

Allt bygger på tillit

Genom att vara tillväxtkund kommer du att ha en årsplan där vi får mandat att förvalta en stor del av tiden där vi tror att den gör mest nytta för dig. Timmarna används till löpande webbutveckling i enlighet med dina önskemål och behov, men även till förbättringar av webbplatsen för att den ska må så bra som möjligt. Allt för att generera så mycket affärsnytta som möjligt. Vi arbetar tillsammans med att utveckla och optimera webbplatsen.

Att lägga tiden på rätt saker

Tillväxt är inget som sker över en natt och därför arbetar vi tillsammans på årsbasis. Våra områden är breda och djupa, och kan handla om allt från omvärlds- och konkurrensbevakning, idéutveckling, mätningar och tester, konverteringsanalys, förbättringar av webbplatsens prestanda, säkerhetsarbete, trendspaningar och mer därtill.

För att lyckas krävs ett nära samarbete

Genom regelbundna möten och nära kommunikation planerar vi för att timmarna används på så bra sätt som möjligt och sprids ut under året när de behövs som mest. Under året träffas alla i teamet i regelbundna möten och avstämningar. Syftet med de olika mötena är att förstå ditt företag, webbplatsens uppdrag och era affärsmål samt säkerställa att arbetet löper på framgångsrikt i enlighet med det. Vi tror på att låta alla som på något sätt är inblandade i webbplatsen träffas och uttrycka sina behov.

Kontakta mig!

Låter det lite flummigt men ändå intressant? Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa din webbplats att prestera är du välkommen att höra av dig.

Om tillväxt i korthet

Istället för att du på egen hand bär ansvaret för att din webbplats ska nå sina mål, delar vi på tiden och resurserna. Genom tydligt uppsatta riktlinjer, tillit och mandat att förvalta en del av dina resurser kan vi med våra samlade kunskaper säkerställa att din webbplats bidrar till ditt företags framgång.

Hör av dig till Eelena eller Christian på kontakt@nobox.se för att höra mer

Läs mer om våra andra tjänster

Webbutveckling

Webbutveckling är själva kärnan i vår verksamhet – här är vi i vårt esse! Vi jobbar i WordPress, som är världens mest använda system för webbpublicering och, enligt oss, det mest dynamiska, flexibla och mångsidiga.

läs mer om Webbutveckling

Trygghet

Att ha en bra och säker webbplats är naturligtvis A och O. Men det är bara början. För att säkerställa att webbplatsen presterar och utvecklas optimalt efter lansering och över tid, erbjuder vi även tjänster för drift, support och förebyggande underhåll.

läs mer om Trygghet

Digital idéutveckling

Vårt namn säger det mesta om oss. nobox. Ingen låda att tänka utanför, för vi vill inte kännas vid lådan! Något av det bästa vi vet, är att ta del av våra kunders galna idéer.

läs mer om Digital idéutveckling

Läs även om: Tillväxtavtal

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.