Hoppa till innehåll

Jobba som säljare på nobox

Vissa säger att säljare inte är ett yrke utan en personlighetstyp, någonting du blivit född till, att du har det naturliga snacket i dig och att relationsbyggandet kommer av sig själv. Till stor del håller vi nog med, men vi tror också att försäljning kan komma från andra hållet, att du tycker så mycket om din produkt att det liksom inte går att undvika att sälja den. Det är den typen av säljare vi behöver på nobox. Du som tycker om och ser affärsnyttan med webb så mycket att det blir svårt att inte vilja sälja det till andra.

Hos oss handlar rollen som säljare om att hitta nya kreativa vägar för att nå sina mål. Det kan vara allt från att vidareutveckla befintliga kunder till att hitta på nya affärsvägar, arbeta med inkommande förfrågningar och bearbeta nya kunder. Som säljare ska du alltid komma framåt men vägen fram hittar du bäst själv. Inom bolagets givna ramar, och ibland utanför, finns de kunder vi saknar – och det är ditt jobb att hitta dem. Vi tror på att låta en säljare ha i princip fria händer, annars riskerar vi att släcka din glöd.

Vägen fram väljer du själv. En renodlad säljare som enbart fokuserar på resultat och brinner för att nå sina egna försäljningsmål är ingenting för oss, utan det är kundvärdet och webben som står i centrum. Vi vill inte sälja vad som helst till vem som helst, vi är lite petiga på så vis. På nobox pratar vi sällan om försäljning, då sälja är något som bara händer som en effekt av långa relationer, nyfikenhet och att vara en del av en gemensam tillväxtresa. För att lyckas behöver du vara välsignad med tålamod och förmågan att hålla många tankar och processer igång samtidigt, för vägen från första tanke till färdig leverans är ofta månader, ibland år, bort.

För att lyckas behöver du vara en webbninja i teorin, även om du praktiskt inte är någon webbutvecklare. Att skriva kod har du kollegor till men förståelsen för webb måste vara hög. Du kan helt enkelt prata och förklara webb för kunderna på ett pedagogiskt sätt så att alla förstår, kunder som webbutvecklare. En duktig säljare på nobox har en naturlig fallenhet för relationer och är förmodligen en glad person, en kreativ idéspruta men som har förmågan att se affärsnyttan när du sållar ibland alla dina idéer.

  • Ha goda kunskaper om webb och webbproduktion på ett teoretiskt plan
  • Vara genuint nyfiken, kreativ och intresserad av både människor och förbättringsmöjligheter
  • Ha en vilja att förstå kunder från ett affärsmässigt perspektiv och hitta de lösningar som passar dem bäst
  • Vara öppen, kommunikativ och lättsam
  • Ha ett framåtdriv och vara ansvarstagande
  • Kommunicera väl på svenska och ibland engelska
  • Ha tentaklerna ute för nya möjligheter
  • Vara framåtriktad, påhittig, kreativ
  • Är en del av ett nätverk
  • Hjälper till att hitta svar på frågor

Verkar det som att vår filosofi gällande kundansvar, försäljning och projektledning passar dig eller är du intresserad av att läsa mer? För att söka ett jobb hos oss klickar du på den röda knappen. Där finns all information kring tjänsten samt ett formulär att skicka din ansökan genom.

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.