Hoppa till innehåll

* Beskrivning och motivering av finalisten tillhandahålls av den person som nominerat finalisten. Nobox tar inget ansvar för innehållet i texten.

Intacts Vänner

Föreningen Intacts Vänner bildades 1998 och är en ideell förening vars ändamål är att bistå INTACT (Integrated Action Trust) i Indien.

Biståndet består av insamlade medel och personliga insatser. Föreningen är partipolitiskt och religiöst obunden. Föreningen har ett 90-konto och 96% av de insamlade medlen går till verksamheterna i Indien.

Motivering

Hemsidan är idag byggd i Drupal och inte så lättadministrerad för styrelsen som inte har så hög datorvana. Sidan har funnits i cirka 7 år och börjar bli daterad och ett omtag behövs. Eftersom föreningen är stolta över att 96% av de insamlade medlen går till verksamheterna vill de så långt som det är möjligt fortsätta så och inte lägga pengar på en ny hemsida.

Tanken är att de så småningom ska försöka haka på någon form av betalningsfunktion för att underlätta givandet, vilket saknas idag. Swish-nummer finns men drömmen är att få till en möjlighet till kortbetalning så att företag, som ofta har lite högre krav på återkoppling med kvitton mm, ska kunna skicka pengar. Vi tror att detta blir lättare att få till i WordPress än i Drupal.

Hur skulle en ny webb hjälpa Intacts Vänner?

Tanken är att man ska börja med lättare digital marknadsföring för att få in mer pengar och då är trovärdigheten rätt viktig.

Föreningen har visserligen ett 90-konto vilket i sig ger en hög trovärdighet men som vi alla vet så är ju också design och struktur en viktig faktor.

Nuvarande webbsida: https://www.intactsvanner.com

Finalister i julklappswebben 2022

FAA – Anonyma matmissbrukare

Anonyma matmissbrukare, eller FAA som är en förkortning av engelska Food Addicts Anonymous, är en 12-stegsgemenskap av människor som är villiga att tillfriskna från sjukdomen matmissbruk / sockerberoende.

Läs mer om FAA – Anonyma matmissbrukare…

Intacts Vänner

Föreningen Intacts Vänner bildades 1998 och är en ideell förening vars ändamål är att bistå INTACT (Integrated Action Trust) i Indien. Biståndet består av insamlade medel och personliga insatser. Föreningen är partipolitiskt och religiöst obunden.

Läs mer om Intacts Vänner…

Artiklar av oss på nobox

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.