Hoppa till innehåll

Projektledare

"Tillsammans med en duktig projektledare blir mitt jobb både roligare och lättare"

Sam Skogh

Webbutvecklare

Vi på nobox har i tolv år skapat tekniska innovationer och digitala hantverk i WordPress. Vi skapar individuellt anpassade webbplatser och leder våra kunder framåt med webben som utgångspunkt. Vi är idag 15 medarbetare som blandar arbete i fina lokaler på gamla regementet i Karlstad med arbete hemifrån.

För att söka tjänsten behöver du inte bo i Karlstad, utan tjänsten fungerar lika bra på distans. Start på tjänsten är efter överenskommelse och vi tar givetvis hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Om tjänsten

Som projektledare kommer du att vara bryggan mellan kundansvariga, webbutvecklare och kund. Du kommer att hålla taktpinnen i våra största projekt som kräver en extra teknisk kompetens samt vara lika mycket ett bollplank med webbutvecklaren som en trygg punkt för kundansvarig och kund. Spindeln i nätet med flerårig erfarenhet av att ha utvecklat i WordPress, men som nu vill lämna kodandet bakom dig och istället ta en mer kommunikativ och stödjande roll.

Då vi sedan några år befinner oss i kraftig expansion önskar vi även att den person som börjar hos oss även vill hjälpa till att utveckla både vår interna affär och bidra till att våra kunders webbaffärer utvecklas till nästa nivå.

Idag arbetar vi med kunder som tycker att webben är viktig, i hela spannet från offentlig sektor och myndigheter till entreprenörsdrivna bolag samt som partner till andra kundutvecklande verksamheter. Variationen av våra projekt är enorm, men alla möts i att de har någon typ av webblösning med WordPress som kärna och det är därför viktigt att du också kan WordPress och vilka möjligheter och variation det kan ge.

Den vi söker

Du som börjar arbeta som projektledare hos oss kan mycket om webb extra allt. Vi tror att du har jobbat med webbutveckling i WordPress länge, men vi kanske inte har rätt på den punkten. Motbevisa oss gärna. Du har i alla fall mycket webbkunskap, är innovativ och kreativ samt och gillar att vara knutpunkten i ett projekt. Du förstår värdet av bra närvaro, och vet hur man lyckas, på webben. Du har vana av god kommunikation med säljare, webbutvecklare och kunder. Vi tror också att du har förmågan att kunna sätta dig in i olika kundsituationer och hitta utvecklingsbehov. Alternativa och kreativa lösningar utöver det vanliga tycker vi är roligt och hoppas att du också gör det. Du ska även förstå vad som fungerar eller inte fungerar inom webb. Utöver din tekniska bakgrund ser vi att du är socialt kompetent, snäll, hjälpsam och passar bra in i vår verksamhet.

Det vi erbjuder

 • Flexibelt dagtidsschema mellan cirka 8–17
 • Möjlighet att jobba från kontoret i Karlstad eller hemifrån på distans
 • Stor variation, högt egenansvar och frihet att planera dina egna dagar
 • Fast månadslön efter överenskommelse
 • Tillsvidareanställning efter sex månaders provanställning
 • De verktyg du behöver för att kunna genomföra dina projekt
 • Fortbildning vid behov och efter önskemål
 • Regelbundna friskvårdsaktiviteter och AW:s
 • Snälla, kompetenta och erfarna kollegor
 • En viktig del i vår gemensamma framgångsresa
 • Friskvårdsbidrag

nobox står inför förändring där vi är på väg att ta nästa steg i organisationens utveckling. Det innebär att vi renodlar rollerna, smalnar av våra målgrupper och jobbar mer dedikerat och långsiktigt med varje kund. I den resan kommer rollen som teknisk affärsutvecklare vara viktig och du kommer få en central roll både internt och för våra kunder.

Att söka tjänsten

För att söka en tjänst skickar du cv och personligt brev. Viktigt att din ansökan är skriven på svenska. Rekryteringsprocessen sker löpande och vår ambition är att tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta byråchef Eelena Blomkvist via e-post, eelena@nobox.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

*” anger obligatoriska fält

dra och släpp fil eller
bläddra
Max filstorlek: 32 MB.
dra och släpp fil eller
bläddra
Max filstorlek: 32 MB.
Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.
Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.