Hoppa till innehåll

Projektledare med utvecklarbakgrund

"Tillsammans med en duktig projektledare blir mitt jobb både roligare och lättare"

Sam Skogh

Webbutvecklare

Vi på nobox har i tolv år skapat tekniska innovationer och digitala hantverk i WordPress. Vi skapar individuellt anpassade webbplatser och leder våra kunder framåt med webben som utgångspunkt. Vi söker nu dig som har gedigen webberfarenhet i ryggen att axla rollen som en projektledare.

Idag är vi fjorton medarbetare som blandar arbete i fina lokaler på gamla regementet i Karlstad med arbete hemifrån. För att söka tjänsten behöver du inte bo i Karlstad. Start på tjänsten är under vintern, men vi tar givetvis hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Om tjänsten

Som projektledare arbetar du i en arbetsgrupp kring aktuellt projekt. Ditt uppdrag är att ta en idé från en visionär tanke till en konkret leverans. I din roll är du bland annat ett aktivt stöd för våra webbutvecklare, ansvarar för att tid och ekonomi i projekten hålls, säkerställer hög kvalitet, är en viktig del av både intern- och extern kommunikation i projekten samt den som ser till att leveransen blir genomförd med ett gott resultat. Som projektledare kommer du att arbeta med våra största nyckelkunder och din tekniska kunskap är viktig för att projektet ska bli så bra som möjligt. För att klara av tjänsten är det därför viktigt att du har en bakgrund inom webb eller webbutveckling. Vi kan lära dig som är webbutvecklare att projektleda, men kommer inte lära en projektledare webbutveckling.

Den vi söker

Det är viktigt för oss att en projektledare förstår terminologin, kan tänka kreativt och fritt för att hitta bra lösningar, har förståelse för hur lång tid ett projekt tar samt på ett pedagogiskt sätt kan översätta webb till vanlig svenska på ett relevant sätt för att kunderna ska förstå. Vi blir extra glada om du är webbutvecklare som inte längre vill programmera men som fortfarande vill stanna i branschen. Vi ser även att du är kommunikativ, social, snabbtänkt, strukturerad, van att hålla flera projekt i gång samtidigt samt är flytande i svenska i tal och skrift. Förutom att du har webbvana är det även viktigt att du har personliga egenskaper som bidrar med glädje och framåtrörelse i vårt team. Det är även av stor vikt att dina värderingar överensstämmer med våra.

Det vi erbjuder

 • Flexibelt dagtidsschema mellan cirka 8–17
 • Möjlighet att jobba från kontoret i Karlstad eller hemifrån på distans
 • Stor variation, högt egenansvar och frihet att planera dina egna dagar
 • Fast månadslön efter överenskommelse
 • Tillsvidareanställning efter sex månaders provanställning
 • De verktyg du behöver för att kunna genomföra dina projekt
 • Fortbildning vid behov och efter önskemål
 • Regelbundna friskvårdsaktiviteter och AW:s
 • Snälla, kompetenta och erfarna kollegor
 • En viktig del i vår gemensamma framgångsresa
 • Friskvårdsbidrag

nobox står inför förändring där vi är på väg att ta nästa steg i organisationens utveckling. Det innebär att vi renodlar rollerna, smalnar av våra målgrupper och jobbar mer dedikerat och långsiktigt med varje kund. I den resan kommer rollen som projektledare vara viktig och du kommer bli en viktig person i organisationen.

Att söka tjänsten

För att söka en tjänst skickar du cv och personligt brev via ansökningsformuläret nedan. Ansökningsspråk är på svenska. Rekryteringsprocessen sker löpande och vår ambition är att tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Eelena Blomkvist via e-post, eelena@nobox.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

dra och släpp fil eller
bläddra
Max filstorlek: 2 MB.
dra och släpp fil eller
bläddra
Max filstorlek: 2 MB.
Samtycke*

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Samtycke*