Hoppa till innehåll

Researcher och mötesbokare

"Det är i mötet vi är starka och kommer till vår rätt"

Eelena Blomkvist

Byråchef och samarbetsansvarig

nobox är en webbyrå med specialinriktning mot WordPress. Vi har funnits i fjorton år och har sedan start utvecklats till att bli en av de tryggaste aktörerna i branschen. Hos oss är det unika vardag och dagligen skapar vi tillsammans digitala hantverk. Vi har kontor i Karlstad men sedan fyra år tillbaka arbetar de flesta av oss på distans.

Ansökningsperioden för denna tjänst har passerat och tjänsten går inte längre att söka

Kort om oss

Begreppet att bygga webb med WordPress kan vara väldigt brett, men vi vill påstå att vi gör det lite mer på riktigt. Alla webbplatser bygger vi från grunden och våra kunder får alltid en individuellt utvecklad webb specialiserad just för att passa sitt företags särskilda behov. Det ställer höga krav på den som är webbutvecklare hos oss, men för att våra webbutvecklare ska komma till sin rätt behöver de en stabil partner – kundgruppen.

Om kundgruppen

Idag består kundgruppen av några teoretiska webbexperter. Vi kan prata och förklara webb, är duktiga på strategi, har koll på lagar och regler, är duktiga på omvärldsbevakning, upprätthåller goda kundrelationer, arbetar med försäljning och affärsutveckling samt är det stöd våra utvecklare behöver för att kunna utföra sitt arbete framgångsrikt.

För att vi ska kunna utföra vårt jobb på bästa sätt söker vi en medarbetare som hjälper oss att hitta relevanta leads samt bokar möten med dessa över telefon eller e-post. Du är det första och superviktiga steget i en lång kedja mellan kontakt och lansering av webbplats där du krattar manegen för våra kundansvariga. I din roll ingår även att ta fram leads till kommunikationsaktiviteter så som att skapa maillistor inför informationsutskick eller pressmeddelanden.

Den vi söker

Vi söker nu en person att komplettera vårt team. Vi tror att du studerar, eller har en annan sysselsättning, och därför söker en deltidsanställnings som bisyssla. Rollen är lika delar kreativ och administrativ som social och resultatinriktad. Du ska helt enkelt identifiera potentiella kunder samt kontakta dessa för att boka in dem på möte tillsammans med någon av våra kundansvariga. Du kommer få en del verktyg som hjälpmedel men du behöver vara kreativ och påhittig för att nå hela vägen fram. Vi tror därför att du har en relationsskapande personlighet, är påhittig, hittar nya kreativa vägar för att gå framåt, har ett framåtdriv, tar eget ansvar för att skapa resultat, har en administrativ och analytisk sida och använder dina kunskaper för att nå dina mål. Du kommer givetvis att utbildas i våra produkter, tjänster, målgrupper och önskade kunder för att på bästa sätt lyckas med ditt uppdrag. Då allt ditt arbete behöver dokumenteras för att kunna mäta och se samband behöver du även vara en duktig administratör. Att du talar och skriver på flytande och korrekt svenska är ett krav.

Det vi erbjuder

  • Deltidsarbete, helt eller delvis på distans.
  • Ett plus om du bor i Karlstad men inget krav
  • Tjänsten är timbaserad på cirka 25 procent eller enligt överenskommelse
  • Majoriteten av tiden förläggs dagtid då vi arbetar med B2B
  • Individuellt anpassat schema som matchar studier eller annan sysselsättning
  • Fast timlön, semesterersättning samt provision
  • Delaktighet i interna möten och sociala aktiviteter

Start på tjänsten är i början av höstterminen 2024, efter överenskommelse

Att söka en tjänst

Är du en duktig researcher och mötesbokare som vill vara en del av ett team i framåtrörelse, är resultatinriktad och vill bidra till gruppens gemensamma mål – då bör du faktiskt höra av dig. Skicka din ansökan till oss via formuläret nedan så hör vi av oss. Det är viktigt att din ansökan är skriven på svenska och lyfter fram de egenskaper hos dig som matchar det vi söker. I din ansökan vill vi att du skriver vad du kommer ha som primär sysselsättning och om det går att kombinera med deltidsarbete under kontorstider. Har du några frågor önskar vi att du mailar till Eelena Blomkvist.

Observera att sista ansökningsdag är 2024-05-30

*” anger obligatoriska fält

dra och släpp fil eller
bläddra
Max filstorlek: 32 MB.
dra och släpp fil eller
bläddra
Max filstorlek: 32 MB.
Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.