Hoppa till innehåll

Teknisk kundansvarig

"det är när vi arbetar tillsammans som vi är riktigt bra och hittar de bästa tekniska lösningarna"

Christian Paulson

VD & kundansvarig

Just nu söker vi ingen kundansvarig, men du är hjärtligt välkommen att skicka en spontanansökan. På så vis har vi ditt namn redo om en ledig position skulle komma upp. Spontanansökan hittar du här.

nobox är en webbyrå som arbetar med WordPress på riktigt. Idag är vi femton personer varav tretton är webbutvecklare i någon form. Vi är extremt tekniskt nördiga och älskar webb. Vår styrka ligger i att vi kodar på riktigt, bygger webb från grunden och håller huvudet högt gällande service och kvalitet. Förutom webbutveckling har vi egen hosting, arbetar löpande med service och support samt håller oss uppdaterade med förändringar i branschen för att alltid ligga i framkant – samtidigt som vi har väldigt roligt på jobbet.

Vi som jobbar på nobox är ett gäng nördar som tycker att webb är det roligaste som finns. Utvecklarna har alla unik kompetens och mixen gör att den samlade kunskapen är väldigt hög. Vi gör allting från grunden för att säkerställa hög kvalitet, god prestanda, säkra webbplatser och att det vi gör håller under lång tid. Det här är WordPressutveckling på riktigt, extra allt.

Idag består försäljningsgruppen på nobox av två kundansvariga. I takt med ett nobox växer önskar vi utöka med en kundansvarig till, men med extra teknisk tyngd. Vi söker därför en teknisk kundansvarig som kan bidra till nya nivåer. Då vi jobbar mestadels på distans behöver du inte bo i Karlstad.

Den vi söker

Vi söker dig vars hjärta slår lite extra för webb och affärsutveckling, men med kärnan i försäljning. Du kommer att arbeta i försäljningsgruppen som stödfunktion men ha webben som din arena. Idag är det våra kundansvariga som säljer och projektleder, men vi önskar en medarbetare som kan ta försäljningen ett steg vidare. Ditt uppdrag är alltså inte att arbeta med nykundsförsäljning, men du ska vara ett stöd vid införsäljning vid behov.

Du ska ha kunskap och förståelse inom webb och dess kringtjänster, så som servrar och hosting, men behöver inte vara någon webbutvecklare. Du kommer att ta den tekniska delen av projektledningen i aktiva projekt, men en stor del av ditt uppdrag kommer vara att proaktivt hitta nya lösningar, skapa merförsäljning och vidareutveckla våra kunders webbar på ett tankestadie, en webbteknisk idéspruta. Vi tror att du har koll på omvärlden, trendspanar och håller koll på nyheter inom webb – samt har en erfarenhet bakåt som framtida kunder kan ha nytta av. Du kommer ha ett helikopterperspektiv och dina kunskaper och erfarenheter ska bidra till våra kunders fortsatta framgång på webben. Du blir navet mellan kundansvarig, webbutvecklaren, kunden och omvärlden – man kan kalla det för en digital strateg om man vill. Jobbet innebär mycket kundkontakt och möten.

För att trivas i rollen behöver du vara analytisk, påhittig, strukturerad, ordningsam, ha förmåga att hålla koll på detaljer och mycket information, är positiv, lösningsorienterad och i ständig framåtrörelse. Vi tror att du har gott självförtroende, vet att du är duktig och att dina råd gör skillnad, är driven och tar gärna för dig för att komma framåt. Du är också duktig på att tala både svenska och engelska. Och snäll. Alla som jobbar på nobox är snälla och passionerade nördar och vi önskar att du är det också.

Ordlista

Vi förväntar oss inte att du som söker är webbutvecklare, men till vardags är det ungefär det här vi talar om och något som du i teorin behöver ha kännedom om. Är detta fikonspråk för dig är du inte rätt för rollen.

PHP, JavaScript, CSS, HTML, Laravel, Blade, Roots, SQL, databashantering, integrationer och API:er, SSH, C#, Rust, React, Typescript, Vue, Github, linuxservrar, DNS-hantering, Node.js och nätverkshantering – och WordPress.

Du behöver inte få alla rätt på provet givetvis, men på ett ungefär detta förväntas du veta vad det är.

Vi vet att det är läskigt att byta jobb

Vi gissar att du redan har ett jobb, och det är såklart jobbigt att bryta upp från det som är känt för att ge sig ut på nya marker. Vi är dock proffs på onboarding och vi kommer lägga ner oss för att ta emot dig på ett bra sätt, lära upp dig och få dig att känna dig som hemma. Vi är som en liten familj som genuint bryr oss om varandra och alla är så himla hjälpsamma. Alla har varit nya och vi som är här nu har gemensamt att vi vill skriva kod tillsammans. Vi sitter dessutom på distans allihop så du träffar bara människor när du vill, antingen via videosamtal eller chatt. Vi har ett kontor i Karlstad, men de flesta bor utanför Värmland. Du får bo var du vill.

Vi vet att det är läskigt att byta jobb

  • Jobb på distans (om du inte vill sitta på vårt kontor i Karlstad förstås)
  • Heltidstjänst med fast månadslön
  • Flexibelt dagtidsschema
  • Stor variation, högt egenansvar och frihet att planera dina egna dagar
  • Provanställning, sedan tillsvidareanställning
  • Tjänstepension
  • Aktivt inflytande och stor möjlighet att påverka din vardag
  • Allt du behöver, både i verktyg och gemenskap, för att kunna jobba obehindrat
  • Gemensamma aktiviteter, både online och fysiskt
  • Friskvårdsbidrag

Att söka tjänsten

För att söka en tjänst fyller du i formuläret nedan. Vi har som ambition att tillsätta tjänsten under våren 2023 och rekryteringsprocessen sker löpande. För rätt person tar vi absolut hänsyn till eventuell uppsägningstid. Har du frågor är du välkommen att kontakta Eelena Blomkvist, byråchef, på eelena@nobox.se.

Vi har skrivit en artikel om vad vi värderar i en jobbansökan. Den får du gärna läsa innan du skickar din ansökan.

*” anger obligatoriska fält

dra och släpp fil eller
bläddra
Max filstorlek: 32 MB.
dra och släpp fil eller
bläddra
Max filstorlek: 32 MB.
Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.
Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.