Hoppa till innehåll

Webbyrå i Umeå

nobox är webbyrån där kunden står i fokus. Våra webbutvecklare älskar att klura ut de bästa lösningarna till de svåraste problemen, alltid med stöd av WordPress. Vi har stor erfarenhet inom digitala lösningar, vilket i kombination med vår nyfikenhet och vår personliga omtanke om kunden gör oss till en samarbetspartner att räkna med. Boka in ett möte med oss så vi får höra om ditt nya projekt!

700+ nöjda kunder

13 år i branschen

16 webbexperter

Vi brinner för webbutveckling i Umeå

Vi på nobox är en passionerad webbyrå i Umeå som brinner för att skapa imponerande webblösningar. Med fokus på prestanda och användarupplevelse hjälper vi företag att utveckla och förbättra sina hemsidor. Vårt team är experter inom CSS, HTML, JavaScript, PHP och har gedigen erfarenhet av att skapa responsiva hemsidor som fungerar perfekt i alla webbläsare och enheter, så som mobiltelefoner och surfplattor. Vi specialiserar oss även på e-handelslösningar som WooCommerce och integration med affärssystem.

Referenser i Umeå

En välfungerande webblösning är grunden för många företag idag. Vi hjälper våra kunder att realisera sina webblösningar på ett effektivt och framgångsrikt sätt – oavsett projektets storlek och omfattning.

Smaklöken

”Ett mycket givande och fint samarbete som hjälpt vår verksamhet att växa och gå i en avgörande riktning.”

Ebba Holt

Marknadsansvarig

Se mer om projektet
Smaklöken - nobox webbyrå har utvecklat en ny webbshop med WordPress och Woo (tidigare WooCommerce)

Tellusgruppen

”nobox är effektiva och jobbar nära mig som kund.”

Anna Lassen

Kommunikationschef

Se mer om projektet

Areachica

”Vi är väldigt tacksamma för den tekniska kunskapen nobox bidragit med, Christian och gänget har proaktivt hjälpt oss att utveckla plattformen till det den är idag”

Emil Hambäck

COO på Areachica

Se mer om projektet
Kundcitat Areachica nobox webbyrå

Om samarbeten

Vi har nära ett samarbete med andra byråer som kan hjälpa dig med ditt visuella uttryck i form av logotyp, webbdesign och UX, men även för att stärka din närvaro online med hjälp av digital marknadsföring såsom SEO och sociala medier.

Behöver du hjälp med din nya webbplats?

Kontakta mig så sätter jag ihop det teams som krävs för ett lyckat webbprojekt!

Vanliga frågor och svar

En webbyrå är specialiserad på att utveckla och designa webbsidor samt hjälpa företag att lyckas online. De kan skapa anpassade webblösningar, optimera för sökmotorer (SEO), arbeta med webbdesign och användarupplevelse (UX) samt erbjuda digital marknadsföringstjänster och skapa logotyper och användargränssnitt (UI).

Kostnaden för att anlita en webbyrå i Umeå kan variera beroende på projektets omfattning och behov. Det bästa är att kontakta oss på nobox för att diskutera dina specifika behov och få en offert baserad på dina krav och önskemål.

När du väljer en webbyrå i Umeå är det viktigt att titta på deras erfarenhet, tidigare projekt, kompetensområden och omdömen från tidigare kunder. Det är också bra att ha en tydlig uppfattning om dina egna behov och mål för att hitta en webbyrå som kan uppfylla dem på bästa möjliga sätt.

WordPress är ett populärt och kraftfullt CMS (Content Management System) som används av miljontals webbplatser världen över. Det erbjuder en användarvänlig plattform med många anpassningsmöjligheter och tillägg som kan göra din webbplats unik.

Om du är en duktig webbutvecklare och letar efter jobbmöjligheter eller praktik i Umeå, är nobox alltid intresserade av att höra från dig. Besök vår karriärsida för att se om det finns några lediga tjänster eller kontakta oss för att skicka in en spontanansökan.

Vi är även verksamma här: Webbyrå LuleåWebbyrå SkellefteåWebbyrå Östersund

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.