Hoppa till innehåll

Hemsida för företag

Vi har jobbat med WordPress sedan företagets start 2010 och har sen dess samlat på oss en gedigen erfarenhet inom området. Detta gör att vi kan se möjligheter där andra ser problem. Vi kan göra allt ifrån enklare presentationswebbar till komplicerade intranät och webbshoppar.

700+ nöjda kunder

13 år i branschen

17 webbexperter

tjänster

Skräddarsydd hemsida för ditt företag

Vi hjälper dig som vill bygga ny webbsida till din restaurang, eller dig som vill utvidga er verksamhet med e-handel inom B2C och B2B. Ingen utmaning är för stor för oss, precis som ingen webbplats är för liten. Det viktigaste är att vi delar åsikten om att webben är viktig!

Läs mer om hur vi som byrå jobbar med WordPress

Webbutveckling med WordPress

Allt oftare är webbplatsen del i en komplex digital värld där webbplatsen behöver prata med andra system, där vi ofta gör integration mellan WordPress och andra system.

läs mer om Webbutveckling med WordPress

E-handel med WooCommerce

Allt oftare är webbplatsen del i en komplex digital värld där webbplatsen behöver prata med andra system, där vi ofta gör integration mellan WordPress och andra system.

läs mer om E-handel med WooCommerce

Serviceavtal

Med löpande underhållning av er webbplats eller e-handel kan ni känna er trygga med att vi tar ansvar för säkerheten på webbplatsen.

läs mer om Serviceavtal

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt

kunder

Referenser: företag vi byggt hemsidor åt

En välfungerande webbsida är grunden för många företag idag. Vi har hjälpt hundratals kunder att realisera sina webblösningar på ett effektivt och framgångsrikt sätt – oavsett projektets storlek och omfattning.

Varför ditt företag måste ha en hemsida

Syns du inte, finns du inte. Därför är en välfungerande webbsida grunden för många företag idag.

Marknadsföring

Se webben som din samlingsplats för alla digitala marknadsföringsinsatser du gör, på exempelvis sociala medier. Med god SEO kan webbplatsen också åka snålskjuts (även om det självklart kräver sitt arbete), in i rampljuset.

Digital visitkort

Din hemsida är helt enkelt ditt digitala visitkort, som du stolt visar upp för potentiella kunder och samarbetspartners. Det är viktigt att ha en webbsida som hjälper er som företag att nå era mål och handskas med era utmaningar.

Varför nobox?

Med oss som din WordPress byrå får du ett egenutvecklat tema som anpassar sig efter dina behov och problemställningar. Eftersom vi har koll på varje rad kod kan vi optimera webbsidan för bästa prestanda och säkerhet.

Konverteringsdrivande & användarvänlig hemsida

Vi lanseringar ingen webbplats utan att ha mobilanpassat den först! Vi ser också till att den uppnår uppsatta mål och bidrar till ökad konvertering oavsett om det är mailförfrågningar eller sålda produkter ni är ute efter.

Enkel hemsida att hantera

Det är viktigt att du själv ska kunna administrera din webbsida! Därför använder vi uteslutande WordPress som innehållshanteringssystem. Med vårt tema bygger vi upp de block enligt designen så att ni lätt kan arbeta vidare med sidan i takt med att ni växer och nya behov tillkommer.

Säkerhet och drift

Att ha en bra och säker webbplats är naturligtvis A och O. Men det är bara början. För att säkerställa att webbplatsen presterar och utvecklas optimalt efter lansering och över tid, erbjuder vi även tjänster för drift, hosting (webbhotell och egen/delad server) support och förebyggande underhåll.

Vanliga frågor och svar

Tyvärr är svaret lite av ”hur långt är ett snöre”-karaktär. Men vissa saker är faktiskt lättare att svara på. Till exempel så kostar domännamnet ett fast pris varje år, precis som webbhotell. Dock kan priset skilja sig beroende på vilken domän och vilka krav du ställer på din hosting.

Vi har ändå försökt mäta snöret, läs mer om det här.

Tiden det tar att bygga en webbsida beror helt på vad den ska innehålla. Är det en enklare presentationswebb är tiden betydligt kortare fall det skulle vara en e-handel med integrationer till affärssystem. Man får inte heller glömma bort att det innan ska in en design, att texter och bilder ska bearbetas och tas fram.

Av erfarenhet vet vid dock detta; desto mer aktiv en kund är i processen, ju snabbare kan vi gå från tanke till färdig produkt.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med er nya hemsida?

Kontakta Christan

Bild på Christian

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.