Hoppa till innehåll

Går du i tankarna att skaffa ny hemsida?

Vi hjälper alla sorters företag och verksamheter, oavsett storlek och bransch, och bland våra kunder finns allt från små start-ups till myndigheter. Vi har förståelse för att alla har olika krav och mål, och skapar våra lösningar i nära samarbete med våra kunder för att säkerställa att vi möter förväntningarna.

700+ nöjda kunder

13 år i branschen

13 webbexperter

Företag

Ny hemsida till ditt företag

Som din partner inom webb finns vi med dig i projektet från idé till implementering, lansering och så länge du själv vill! Vi hjälper dig med design, webbutveckling och sedan trygghetstjänster så som hosting, service och support. På detta sätt har vi hjälpt över 600 kunder att nå nya höjder genom smarta & digitala lösningar.

WordPress

Ny hemsida i WordPress

Vi har jobbat med WordPress sedan företagets start 2010 och har sen dess samlat på oss en gedigen erfarenhet inom området. Detta gör att vi kan se möjligheter där andra ser problem. Vi kan göra allt ifrån enklare presentationswebbar till komplicerade intranät och webbshoppar.

Vi använder vårt egenutvecklade tema, vilket gör att vi har koll på varenda rad kod och kan optimera för bästa prestanda och säkerhet. Av samma anledning kan vi anpassa hantverket helt efter kundens behov.

Kostnad

Kontakta oss för offert

Alla våra lösningar är anpassade efter kundens specifika behov. Därför erbjuder vi inga standardlösningar eller fasta paket. För att ta reda på hur mycket din nya hemsida kommer att kosta, kontakta oss så tar vi ett möte!

Kontakta oss & boka ett möte

Christian Paulson, VD & teknisk strateg

Bild på Christian

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.