Hoppa till innehåll

Webbyrå i Borås som andas webbuteckling i WordPress

nobox är en webbyrå i Borsås där kunden står i fokus. Våra webbutvecklare älskar att klura ut de bästa lösningarna till de svåraste problemen, alltid med stöd av WordPress. Vi har stor erfarenhet inom digitala lösningar, vilket i kombination med vår nyfikenhet och vår personliga omtanke om kunden gör oss till en samarbetspartner att räkna med.

700+ nöjda kunder

13 år i branschen

15 webbexperter

kunder

Vi lägger grunden för kunden.

En välfungerande webblösning är grunden för många företag idag. Vår webbyrå i Borås hjälper våra kunder att realisera sina webblösningar på ett effektivt och framgångsrikt sätt – oavsett projektets storlek och omfattning.

tjänster

En mångsidig webbyrå i Borås

Sedan starten 2010 har vår spetskompetens legat i att bygga hemsidor i WordPress, och det gör den än idag! Våra webbutvecklare i Borås har utvecklat allt ifrån one-page webbar till stora e-handelslösningar med kopplingar till diverse affärssystem. Men vi kan mer än så. Till exempel så är vi hejare på innovation och digital idéutveckling. Vi hjälper även gärna till med trygghetstjänster så som serviceavtal, support och hosting. En mångsidig webbyrå, helt enkelt.

Webbutveckling

Webbutveckling är själva kärnan i vår verksamhet – här är vi i vårt esse! Vi jobbar i WordPress, som är världens mest använda system för webbpublicering och, enligt oss, det mest dynamiska, flexibla och mångsidiga.

läs mer om Webbutveckling

Trygghet

Att ha en bra och säker webbplats är naturligtvis A och O. Men det är bara början. För att säkerställa att webbplatsen presterar och utvecklas optimalt efter lansering och över tid, erbjuder vi även tjänster för drift, support och förebyggande underhåll.

läs mer om Trygghet

Digital idéutveckling

Vårt namn säger det mesta om oss. nobox. Ingen låda att tänka utanför, för vi vill inte kännas vid lådan! Något av det bästa vi vet, är att ta del av våra kunders galna idéer.

läs mer om Digital idéutveckling

Läs även om: Tillväxtavtal

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt

om oss

Tillsammans skapar vi framgång

Vi är en flexibel webbyrå som alltid nära kunden. Standardlösningar är inget för oss, utan alla våra samarbeten bygger på individuella anpassningar och ömsesidig förståelse. Det är så vi når de bästa resultaten, tillsammans.

Vi är en webbyrå verksamma i Borås som gärna blandar digitala träffar med fysiska möten.

Webbutvecklare på webbyrån nobox
Vision – Att hjälpa företag att nå sin fulla potential på webben
Mission – nobox skapar innovativa webblösningar för verksamheter där webben är viktig
❤️
Proaktiva
Tillsammans

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.