Hoppa till innehåll

Webbyrå i Uppsala som tänjer digitala gränser med WordPress

Vi på nobox är entusiastiskt nördiga och tekniskt sakkunniga, precis som vi är kundorienterade och erfarna. Vi är en webbyrå som andas webbutveckling och WordPress. Utmaningar? Dom älskar vi! Våra webbutvecklare ser varje webbplats som ett hantverk. Det är något som ska anpassas efter kundens specifika behov och inte kantas av standardlösningar och färdiga mallar.

700+ nöjda kunder

12 år i branschen

15 webbexperter

kunder

Vi lägger grunden för kunden.

En välfungerande webblösning är grunden för många företag idag. Våra webbutvecklare i Uppsala hjälper våra kunder att realisera sina webblösningar på ett effektivt och framgångsrikt sätt – oavsett projektets storlek och omfattning.

tjänster

En mångsidig webbyrå i Uppsala

I över 10 år har våra webbutvecklare i Uppsala utvecklat allt ifrån one-page webbar till stora e-handelslösningar med kopplingar till diverse affärssystem, allt i WordPress. Men vår kompetens är bred, så vi stannar inte där. Utan vi kan även hjälpa till med trygghetstjänster så som hosting, serviceavtal och support. Detta gör att vi kan arbeta proaktivt mer era webbplatser och lösa problem innan de uppstår. Vi är också riktigt bra på digital idéutveckling och innovation, och kommer gladeligen med idéer för att stärka ert varumärke.

Webbutveckling

Webbutveckling är själva kärnan i vår verksamhet – här är vi i vårt esse! Vi jobbar i WordPress, som är världens mest använda system för webbpublicering och, enligt oss, det mest dynamiska, flexibla och mångsidiga.

läs mer om Webbutveckling

Trygghet

Att ha en bra och säker webbplats är naturligtvis A och O. Men det är bara början. För att säkerställa att webbplatsen presterar och utvecklas optimalt efter lansering och över tid, erbjuder vi även tjänster för drift, support och förebyggande underhåll.

läs mer om Trygghet

Digital idéutveckling

Vårt namn säger det mesta om oss. nobox. Ingen låda att tänka utanför, för vi vill inte kännas vid lådan! Något av det bästa vi vet, är att ta del av våra kunders galna idéer.

läs mer om Digital idéutveckling

Läs även om: Tillväxtavtal

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt

om oss

Webbutveckling som skapar framgång…

… är webbutveckling som sker i nära samarbete med kunden. För att maximera affärsnytta krävs lösningar anpassade efter kundens specifika utmaningar. Därför hanterar vi varje webbplats som ett hantverk, helt utformat efter varje enskild kunds behov. Vi är helt enkelt en flexibel webbyrå verksamma i Uppsala som gärna blandar digitala träffar med fysiska möten.

Webbutvecklare på webbyrån nobox
Vision – Att hjälpa företag att nå sin fulla potential på webben
Mission – nobox skapar innovativa webblösningar för verksamheter där webben är viktig
❤️
Proaktiva
Tillsammans

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.