Hoppa till innehåll

Webbyrå i Borlänge som tänjer digitala gränser med WordPress

Vi på nobox är lika tekniskt kunniga och passionerat nördiga, som kundfokuserade och rutinerade. Vi är webbyrån i Borlänge som ser på webbutveckling som ett hantverk. Våra hjärtan slår som hårdast för WordPress och rejäla utmaningar, med drivkraften att tillsammans med kunden alltid ta fram de allra bästa lösningarna till just deras problem.

700+ nöjda kunder

12 år i branschen

15 webbexperter

kunder

Vi lägger grunden för kunden.

En välfungerande webblösning är grunden för många företag idag. Vi hjälper våra kunder att realisera sina webblösningar på ett effektivt och framgångsrikt sätt – oavsett projektets storlek och omfattning.

”Ett mycket givande och fint samarbete som hjälpt vår verksamhet att växa och gå i en avgörande riktning.”

Ebba Holt

Marknadsansvarig

Se mer om projektet
Bild för kundcitat nobox webbyrå

”Vi är väldigt tacksamma för den tekniska kunskapen nobox bidragit med, Christian och gänget har proaktivt hjälpt oss att utveckla plattformen till det den är idag”

Emil Hambäck

COO på Areachica

Se mer om projektet
Kundcitat Areachica nobox webbyrå

tjänster

En webbyrå i Borlänge med flera sidor

Vi har sysslat med webbutveckling i Borlänge sedan starten 2010 och sen dess har vi hjälpt hundratals stora och små organisationer med att skapa, implementera, optimera och underhålla sina webblösningar.

Våra webbutvecklare i Borlänge är grymma på att bygga och utveckla hemsidor i WordPress. Utöver det kan vi även hjälpa till med trygghetstjänster, så som serviceavtal och hosting. Vi är även riktigt bra på innovation och digital idéutveckling, och bistår mer än gärna med idéer. En mångsidig webbyrå, helt enkelt.

om oss

Tillsammans skapar vi framgång

Vår breda kompetens i kombination med vår nyfikenhet och vår personliga omtanke om kunden gör oss till en både proffsig och pålitlig samarbetspartner. Standardlösningar är inget för oss, utan alla våra samarbeten bygger på ömsesidig förståelse och individuella anpassningar. Baserat på era problemställningar ser vi till att skapa den bästa lösningen för er – bit för bit, steg för steg. Vi är helt enkelt en flexibel webbyrå verksamma i Borlänge som gärna blandar digitala träffar med fysiska möten.

Webbutvecklare på webbyrån nobox
Vision – Att hjälpa företag att nå sin fulla potential på webben
Mission – nobox skapar innovativa webblösningar för verksamheter där webben är viktig
❤️
Proaktiva
Tillsammans

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.