Hoppa till innehåll

Vår webbyrå i Falun

Våra webbutvecklare ser varje webbplats som ett hantverk. Det är något som ska anpassas efter kundens specifika behov och inte kantas av standardlösningar och färdiga mallar. Vi har stor erfarenhet inom digitala lösningar, vilket i kombination med vår nyfikenhet och vår personliga omtanke om kunden gör oss till en både proffsig och pålitlig samarbetspartner.

700+ nöjda kunder

13 år i branschen

16 webbexperter

Vi brinner för webbutveckling i Falun

På nobox älskar vi webbutveckling. Vårt mål är att skapa webbplatser med topprestanda i WordPress, eftersom vi vet hur viktig snabbhet och effektivitet är för både användare och dig som hanterar hemsidan. Med en stark bas i HTML, CSS och JavaScript, och PHP, ser vi till att din webbplats fungerar felfritt oavsett webbläsare.

Vi vet också hur viktigt det är med en responsiv hemsida, och att den ska vara lätt att använda oavsett om du surfar från datorn, mobilen eller surfplattan. Vi använder ofta WooCommerce, ett kraftfullt e-handelssystem som kan integreras med andra affärssystem.

Referenser i Falun

En välfungerande webblösning är grunden för många företag idag. Vi hjälper våra kunder att realisera sina webblösningar på ett effektivt och framgångsrikt sätt – oavsett projektets storlek och omfattning.

Om samarbeten

Hos oss på nobox är samarbete viktigt. Vi jobbar nära med andra byråer för att förbättra din webbplats ännu mer. Våra partners kan hjälpa till att ta fram en snygg logotyp, designa din nya hemsida och förbättra användarupplevelsen. De kan också hjälpa till att öka din synlighet på nätet genom digital marknadsföring, som sökmotoroptimering (SEO) och sociala medier.

Behöver du hjälp med din nya webbplats?

Kontakta mig så sätter jag ihop det teams som krävs för ett lyckat webbprojekt!

Vanliga frågor och svar

En webbyrå skapar och underhåller webbplatser. Det kan innebära allt från att designa webbplatsens utseendel, programmera funktionaliteten, till att sköta serverhanteringen och säkerheten.

Kostnaden för en webbyrå kan variera mycket beroende på vad du behöver. Priset beror på projektets storlek, komplexitet, och de tjänster du behöver. Kontakta oss på nobox för en skräddarsydd offert.

När du väljer webbyrå bör du titta på byråns tidigare arbeten, läsa referenser från tidigare kunder, och se till att de kan leverera de tjänster du behöver. Det är också viktigt att du känner att byrån förstår dina behov och kan arbeta väl med dig.

WordPress är ett mycket populärt innehållshanteringssystem (CMS) som är lätt att använda, flexibelt, och stöds av en stor gemenskap. Det finns även hundratusentals plugins tillgängliga som kan anpassa din webbplats till dina behov.

Om du är intresserad av att jobba med oss på nobox, tveka inte att kontakta oss. Vi är alltid på jakt efter talangfulla webbutvecklare som delar vår passion för webbutveckling.

Vi är även verksamma här: Webbyrå BorlängeWebbyrå DalarnaWebbyrå Gävle

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.