Hoppa till innehåll

Webbyrån som är experter på e-handel

Vi har hjälpt våra kunder med deras webbsidor och e-handelslöningar sen vi startade 2010. Allt vi gör utgår från WordPress. När man pratar om e-handel inom WordPress är det oftast WooCommerce som är det stora namnet. Vår gedigna kunskap inom WooCommerce och webb hjälper våra kunder att maximera webbsidans konverteringar.

700+ nöjda kunder

50+ e-handlar

16 webbexperter

Integrationer

Vi kan integrationer med WooCommerce

Med WooCommerce finns integrationer och avancerad funktionalitet nära till hands. De allra flesta system som man kan tänkas vilja integrera sin E-handel med finns redan utvecklade och kan användas för en mindre kostnad.

Exempel på system vi gjort integrationer med:

 • Fortnox
 • Visma
 • Bank-ID
 • Pacsoft (Unifaun)
 • Betallösningar som Klarna, DIBS, Swish, Payex, Payson, Paypal, etc.

Våra tilläggstjänster

Serviceavtal

Med löpande underhållning av er webbplats eller e-handel kan ni känna er trygga med att vi tar ansvar för säkerheten på webbplatsen.

läs mer om Serviceavtal

Hosting

Hosting innebär att man hyr ut en del av en server till andra, som kan lägga upp sin hemsida där. Man kan säga att det är lite som ett ”hotell” för webbplatser – därav att det även kallas för just webbhotell. Vi erbjuder både hosting i form av webbhotell och VPS.

läs mer om Hosting

Integrationer

Allt oftare är webbplatsen del i en komplex digital värld där webbplatsen behöver prata med andra system, där vi ofta gör integration mellan WordPress och andra system.

läs mer om Integrationer

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt

Effektivisering

Genom att koppla ihop din webbplats med exempelvis affärssystem för orderhantering, betallösningar och logistiskprogram för hantering av frakt och transport, kan vi se till att optimera era arbetsprocesser och maximera er affärsnytta.

kunder

Referenser

Som webbyrå har vi under åren hunnit bygga flertalet e-handlar, där ingen är den andra lik. En sak har de dock gemensamt, efter lansering har vi kunnat se en ökad konverteringsgrad hos våra kunder. Läs mer nedan på hur det gick till.

E-handel

Hur vi jobbar

Uppstartsmöte

Vid uppstartsmöten vill vi ha med alla inblandade parter för webbprojektet, så vi från flera håll kan tackla era utmaningar och behov. Kanske använder ni er av byrå för varumärkesmyggande och affärsutveckling som därför kan plocka fram relevanta målgrupper och inputs för webbdesignern att ha i åtanke vid utformandet av er webbplats. Gör ni inte redan det, har vi partners inom området vi gärna samarbetar med. Vid dessa möten är även vi med som tekniskt bollplank och kan komma med de effektivaste lösningarna till era problemställningar.

Designförslag

Efter vårt uppstartsmöte är det dags för nästa steg i projektet, att ta fram en webbdesign. Vi har ett stort nätverk med duktiga kreatörer runt om i landet och vi handplockar gärna den som vi vet kommer kunna leverera bäst design utifrån ert varumärke och era kommunikationsbehov.

Utveckling av e-handel

Nu är det dags för webbutveckling, anpassad utefter att nå era mål med webbutiken! Det finns olika typer av e-handelsplattformar men vi jobbar uteslutande med WordPress och WooCommerce. Läs mer om varför och vilka fördelar som finns här.

Lansering av hemsida

Innan vi lanserar er nya webbplats ser vi till att den är anpassad efter alla webbläsare. Vi bygger kod med god SEO-struktur men ibland kan det vara bra att låta sökmotorexperter analysera er nya webbsida och dess innehåll för att säkra att den kommer vara omtyckt av Google.
Eftersom e-handelssidor oftast är lite mer krävande prestandamässigt rekommenderar vi att välja en egen VPS istället för de klassiska webbhotellen. På så sätt kan vi öka användarvänligheten med en snabb sida för era besökare. Läs mer om våra hostingtjänster här.

Feedback

När sidan är lanserad är det viktigt att följa upp hur den levererar efter de utsatta målen. Vi kan hjälpa er att lägga in spårningskoder så som Pixel och Google analytics för att mäta sidan konverteringsgrad. Med hjälp av analyserad data kan vi sedan ta fram åtgärdsförslag för vidare optimering av webbplatsen.

Löpande underhåll av e-handel

När ni tecknar serviceavtal med oss, kan ni känna er trygga med att vi tar ansvar för säkerheten på webbplatsen. I och med avtalet tar vi på oss att regelbundet uppdatera webbplatsen, installera ny funktionalitet, samt arbeta med förebyggande underhåll av WordPress, WooCommerce och tillägg. På så sätt minskar vi risker för hackning och säkerhetshot. Om webbplatsen, trots våra insatser, skulle bli hackad så tar vi ansvar för att lösa det. I serviceavtalet ingår även tillgång till vår support. Vid varje service gör vi en noga koll på att alla inbyggda system funkar som de ska. Läs mer om vårt serviceavtal här.

Vi hjälper dig med e-handel inom B2C och B2B

Ingen e-handel är för liten eller för stor för oss. Vi kan bygga för det lilla företaget som säljer ansikte till ansikte fast på webben, till det stora som behöver koppla på affärssystem som Visma och Pyramid och betaltjänster så som paypal och swish. Vi integrerar helt enkelt er e-handel med allt som tillåter det.

Fler betaltjänster vi integrerat på våra kunders webbplatser:

 • Paypal
 • Payex
 • Swish
 • Stripe
 • Klarna
 • Svea

Affärssystem vi integrerat:

 • Fortnox
 • Visma
 • Pyramif
 • Navision

Vi har även jobbat med logistikprogram så som:

 • Pacsoft
 • Unifaun
 • Postnord Ship Connect

Använder du dig av något vi inte listat ovan? Ingen fara, det vi inte redan kan lär vi oss! Ingen utmaning är för stor för våra webbutvecklare.

Går du i e-handeltankar?

Slå Christian en signal eller skicka ett mail så berättar han mer.

Bild på Christian
Webbutvecklare på webbyrån nobox
Vision – Att hjälpa företag att nå sin fulla potential på webben
Mission – nobox skapar innovativa webblösningar för verksamheter där webben är viktig
❤️
Proaktiva
Tillsammans

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.