Hoppa till innehåll

Webbyrå i Malmö, specialiserad på WordPress-utveckling

Nobox är en webbyrå med samarbetspartners i Malmö. Vi är lika erfarna och kundfokuserade som vi är tekniskt smarta och passionerat nördiga. Man skulle kunna säga att vi lever för webbutveckling. Vi är också webbyrån som har en förkärlek till WordPress och som inte backar från en rejäl utmaning. Tillsammans med våra kunder ser vi alltid till att skapa de allra bästa lösningarna för just deras behov.

700+ nöjda kunder

13 år i branschen

16 webbexperter

Referenser i Malmö

En välfungerande webbplats är grunden för många företag idag. Vi hjälper våra kunder i Malmö och övriga Sverige att realisera sina webblösningar på ett effektivt och framgångsrikt sätt – oavsett projektets storlek och omfattning.

Landrins Bil

”Vi kan varmt rekommendera nobox till alla som söker en pålitlig och professionell webbyrå”

Jenny Thorell

Marknadschef

Se mer om projektet

Smaklöken

”Ett mycket givande och fint samarbete som hjälpt vår verksamhet att växa och gå i en avgörande riktning.”

Ebba Holt

Marknadsansvarig

Se mer om projektet
Smaklöken - nobox webbyrå har utvecklat en ny webbshop med WordPress och Woo (tidigare WooCommerce)

Areachica

”Vi är väldigt tacksamma för den tekniska kunskapen nobox bidragit med, Christian och gänget har proaktivt hjälpt oss att utveckla plattformen till det den är idag”

Emil Hambäck

COO på Areachica

Se mer om projektet
Kundcitat Areachica nobox webbyrå

En webbyrå i Malmö med flera sidor

Vi är en webbyrå i Malmö med bred kompetens men vår specialitet ligger på att utveckla och bygga hemsidor i WordPress. Under våra 10+ år har vi utvecklat allt från enklare webbplatser till komplicerade e-handelssystem.

Vi kan dessutom hjälpa till med trygghetstjänster, så som hosting, support och serviceavtal. Vi är även väldigt bra på problemlösning, innovation och digital idéutveckling, och bistår mer än gärna med idéer för att maximera era projekt och stärka ert varumärke. En webbyrå med många sidor, helt enkelt.

Tjänster som vi erbjuder i Malmö

Webbutveckling

Webbutveckling är själva kärnan i vår verksamhet – här är vi i vårt esse! Vi jobbar i WordPress, som är världens mest använda system för webbpublicering och, enligt oss, det mest dynamiska, flexibla och mångsidiga.

läs mer om Webbutveckling

Trygghet

Att ha en bra och säker webbplats är naturligtvis A och O. Men det är bara början. För att säkerställa att webbplatsen presterar och utvecklas optimalt efter lansering och över tid, erbjuder vi även tjänster för drift, support och förebyggande underhåll.

läs mer om Trygghet

Digital idéutveckling

Vårt namn säger det mesta om oss. nobox. Ingen låda att tänka utanför, för vi vill inte kännas vid lådan! Något av det bästa vi vet, är att ta del av våra kunders galna idéer.

läs mer om Digital idéutveckling

Läs även om: Tillväxtavtal

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt

Webbutveckling i Malmö

Vi jobbar alltid tätt inpå kunden. Alla våra samarbeten bygger på ömsesidig förståelse och individuella anpassningar, därför är standardlösningar ingenting för oss. Vi arbetar agilt och ser till att skapa den bästa lösningen utifrån era problemställningar – ett steg i taget. Vi är en flexibel webbyrå i Malmö som blandar fysiska träffar med digitala möten.

Så här går det till när du anlitar oss som webbyrå:

  1. Alla samarbeten börjar med ett möte! Vi har kompetent personal över hela landet, en del sitter i närheten av Malmö, andra på vårt huvudkontor i Karlstad. Vi blandar gärna fysiska träffar med digitala möten.
  2. Vi går igenom dina behov och presenterar den lösning vi tror kommer passa er verksamhet bäst.
  3. Vi skickar offert som ni gladeligen skriver under.
  4. Redo för produktion! Vi börjar med en designfas och när den är godkänd börjar vi bygga er webbsida. Under tiden (eller redan innan) samlar ni in det material som sen ska finnas på er nya webbplats.
  5. Lansering! Det roligaste steget med en ny webbsida.
  6. För att fortsätta hålla er nya webbplats i toppskick erbjuder vi serviceavtal, support och hosting. Du kan läsa mer om de tjänsterna här.

Här har vi skrivit hur du kan bli en bra beställare av webbyrå.

Om samarbeten

Vi älskar samarbete! Vår resa har pågått i 13 år och under åren har vi lärt oss vad vi är bra på – webbutveckling i WordPress. Men din webbsida behöver också en webbdesign med god användbarhet, sökoptimering (SEO) och spårning med till exempel Google Analytics. Därför har vi under åren byggt upp ett stort nätverk med en rad olika partners för att kunna erbjuda våra kunder skräddarsydda helhetslösningar för deras webbplatser.

Vad är WordPress?

WordPress är världens mest använda CMS (innehållshanteringssystem). Det finns flera anledningar till det. Bland annat så är det snabbt, tryggt och säkert. Många stora varumärken använder WordPress som CMS och till många olika användningsområden, som e-handel (Woo , tidigare WooCommerce), intranät med mera.

Våra partnerbyråer i Malmö

För att säkerställa att vi levererar högkvalitativa lösningar samarbetar vi nära med andra byråer i Malmö som specialiserar sig på områden som kompletterar vårt expertisområde. Vill du ha en personlig kontakt i närheten rekommenderar vi våra partners nedan. Ska det byggas webbplats kommer vi vara med att bygga upp webbplatsen och förvalta den.

I Malmö hittar du våra vänner nedan:

We Are Kind - Formgivningsbyrå på Lilla Torg i Malmö

We Are Kind, den kreativa formgivningsbyrån på plats vid lilla torg i Malmö, erbjuder ett mångsidigt utbud av tjänster som spänner från varumärkesutveckling och reklam till digital marknadsföring och förpackningsdesign. Deras fokus på nära samarbete med kunder avspeglar sig i skapandet av visuellt tilltalande lösningar som levererar konkreta resultat.

Behöver du hjälp med din nya webbplats?

Kontakta mig så sätter jag ihop det team som krävs för ett lyckat webbprojekt!

Vi är även öppna för samarbeten och projekt här: Webbyrå LundWebbyrå SkåneWebbyrå Helsingborg

Turning Torso i Malmö
Webbyrå i Malmö
Webbutvecklare på webbyrån nobox
Vision – Att hjälpa företag att nå sin fulla potential på webben
Mission – nobox skapar innovativa webblösningar för verksamheter i Malmö och övriga Sverige där webben är viktig
❤️
Proaktiva
Tillsammans

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.