Hej!

Kul att du hittade hit! Låt oss berätta lite kort om hur vi arbetar. Vi på nobox har funnits i snart elva år och är i ständig framåtrörelse. Genom åren har vi gått från litet till stort och hunnit växa enormt mycket kunskaps- och erfarenhetsmässigt. Idag är vi tretton medarbetare som tillsammans dagligen arbetar för att våra partners och kunder ska skapa affärsdrivande relationer via sina webbplatser. Under våra år har vi skapat allt från enklare hemsidor åt den lilla enmansfirman till stora komplexa webbplatser till myndigheter, offentliga organisationer och privatägda företag. Vi vågar kaxigt säga att vi provat nästan allt. Vi jobbar främst i WordPress men är även certifierade i Sitevision. Komplicerade integrationer till externa system, e-handel och intranät är vardag för oss. Det finns ingenting som man kan skapa med hjälp av WordPress som verktyg som vi inte kan lösa.

För att lyckas med våra uppdrag arbetar på nobox idag erfarna säljare och projektledare, frontend- och backend utvecklare samt digitala strateger tillsammans med våra kunder. De kompetenser som vi inte besitter inhouse tar vi hjälp av tillsammans med partners och frilansare. Samarbeten och goda, långvariga relationer är essentiellt för att lyckas med webbproduktion.

Just nu söker vi fler medarbetare till vårt team. Är du en erfaren projektledare med kunskaper inom webb, eller ett proffs på WordPress som söker ny arbetsplats? Kanske är du en grym webbdesigner med kunskaper inom både UX och UI? Är du utbildad skribent för webben, en duktig fotograf eller är bra på film? Är du kompetent digital strateg eller något HELT annat? Hör av dig! Vi är öppna för förslag och har du en kompetens vi saknar eller där vi önskar utökat samarbete – snälla skicka ditt cv! Vi gör plats för de vänner vi vill ha i vårt team. Möjligheten finns både till anställning eller att vara del av vårt samarbetsnätverk där du fakturerar som frilansare.

Inte sugen på att flytta till Karlstad? Inga problem! Distansarbete ägnar vi oss ofta åt och så länge som att du har möjlighet att komma till Karlstad vid speciella tillfällen går det bra att bo var som helst.

För att skicka en spontanansökan eller boka ett förutsättningslöst möte är du välkommen att maila till hej@nobox.se


Vill du veta mer?

Eelena Blomkvist

hr- & försäljningsansvarig

Telefonnummer: 070-769 97 10

E-post: eelena@nobox.se

Sök tjänsten här