Om oss

Nobox har funnits sedan 2010. Vi skapar webbplatser i WordPress och det finns ingen webbplats som är för stor eller komplicerad för oss – det är bara fantasin som begränsar. Vi söker nu en kommunikatör som ska stärka vårt varumärke utåt, se till att omvärlden känner till oss och med sitt dagliga arbete vara en resurs till vårt försäljningsteam. Tillsammans skapar vi unika digitala hantverk och allt börjar med ett gott första intryck.

Som kommunikatör hos oss arbetar du självständigt, men i team, främst tillsammans med våra kundansvariga. Vi ser att du arbetat som kommunikatör förut, har goda kunskaper kring extern kommunikation och gillar att hitta på saker praktiskt. Tjänsten tillsätts efter överenskommelse, men helst under våren. Vi väntar gärna på rätt person.

Den vi söker

Du fyller dina dagar med att få nobox att synas utåt. Det kan handla om allt från presskontakter, nyhetsbrev, sociala medier, deltagande i mässor, produktion och utskick av grafiskt material – allt mellan himmel och jord. Vi vet inte exakt, men vi räknar med att en kommunikatör hos oss har stenkoll på vad som ska göras. Den som jobbar hos oss ska vara rätt bra på att tänka ut strategier, men vi söker en snabb, effektiv, positiv, driven och framåtdrivande doer – en som inte räds att kavla upp ärmarna och köra på. Det finns ingen poäng med att tänka ut smarta saker om man inte vågar genomföra dem, och gärna med lite tempo.

Om tjänsten

Vi söker någon som brinner, kan ta ansvar för en egen budget och se till att nobox lyser starkast på stjärnhimlen. Den som vet bäst hur en kommunikatör arbetar, fördelar sin tid, vilka frågor som måste ställas och vad som krävs för att leverera önskat resultat är du – för vi tror att du gjort liknande saker tidigare. Som du förstår söker vi någon som är framåtdriven, tar stort eget ansvar, är nyfiken och otroligt duktig för att det ska bli en perfekt match. Vi skulle kunna hitta på en detaljerad kravspec, men väljer att låta bli. Har du den profil vi söker vet du exakt vad som krävs för att lyckas.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder sex månaders provanställning som sedan övergår i en tillsvidareanställning, samt en fast månadslön. Friskvårdsbidrag får du också. Utöver det blir du en del i en social arbetsplats som uppskattar att göra aktiviteter tillsammans. Varje kvartal har gör vi en gemensam friskvårdsaktivitet och vi försöker utöver det att ses så mycket som möjligt. Med tanke på Coronaläget arbetar vi nästan uteslutande hemifrån men ses dagligen i digitala möten eller möts i vår chattzon. Vi ser gärna att du bor i Karlstad med omnejd, för när pandemin är över vill vi delvis återgå till att jobba tillsammans på kontoret på Kasernhöjden. Arbetet sker med fördel under kontorstid men du ansvarar själv för att planera dina arbetsdagar.

Titta gärna runt på vår hemsida och på vår Instagram. När du bestämt dig är du välkommen att skicka ditt cv och personliga brev till hej@nobox.se, eller använda formuläret nedan. Observera att ansökningsspråk är på svenska och att erfarenhet är ett krav.


Vill du veta mer?

Eelena Blomkvist

hr- & försäljningsansvarig

Telefonnummer: 070-769 97 10

E-post: eelena@nobox.se