Om oss

I snart elva år har vi på nobox skapat kreativa och individuellt anpassade lösningar åt våra kunder. Med WordPress som verktyg bygger vi webbplatser, skapar tekniska lösningar, avancerade integrationer och digitala hantverk i enlighet med våra kunders mål. Vår kundkrets har en enorm bredd och under en karriär hos oss arbetar man med allt från mindre kända till extremt välkända varumärken. Under året har vår verksamhet växt och vi söker därför fler kompetenser till vårt team.

Vem vi söker och med vilka kunskaper är däremot öppet. Är du en härlig, kreativ och kunnig person inom webbområdet? Gillar du att skriva kod, designa, arbeta med kommunikation eller har någon annan superkraft, rolig kunskap eller bara har nördat ner dig i något som du tror att vi kan ha nytta av – hör av dig!

Med tanke på rådande situation arbetar de flesta av oss hemifrån. Det är därför inget krav att du bor i Karlstad med omnejd, även om det är en fördel att du kan komma in till fysiska möten och sociala träffar ibland.

Om tjänsten

Det finns som sagt ingen tjänst utan vi tänker att du kan föreslå något som du tror kommer passa både dig och oss. Heltid? Deltid? På kontoret? På distans? Webbutveckling? Kommunikation? Försäljning? Projektledning? Design? Något annat? Fast månadslön? Provision? Du sätter ihop ditt erbjudande och säljer in det till oss!

Tillbaka får du härliga kollegor, regelbundna sociala tillställningar så som AW:s, gemensamma luncher och friskvårdsaktiviteter. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag samt den fortbildning du önskar eller har behov av.

Den vi söker

Vi söker den som kan addera det där lilla extra som vårt befintliga team saknar. Kanske är det en energi, kanske ett kunskapsområde eller något helt annat. Viktigt dock är att du är glad, social, självgående, driven och målmedveten. Du ska även tycka om att vara en del i ett team bestående av kollegor och kunder samt kunna svenska flytande i både tal och skrift.

För att presentera ditt erbjudande använder du kontaktformuläret nedan eller mailar till hej@nobox.se. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Eelena Blomkvist. Hon finns alltid tillgänglig för att svara på dina frågor. Om du är en av dem vars erbjudande vi gillar och vill höra mer om kommer du att bli kontaktad via telefon.

Ansökningsspråk är på svenska.

Varmt välkommen med din ansökan!


Vill du veta mer?

Eelena Blomkvist

hr- & försäljningsansvarig

Telefonnummer: 070-769 97 10

E-post: eelena@nobox.se