Hoppa till innehåll

Webbyrå i Karlstad som tänjer digitala gränser med WordPress

Nobox är en webbyrå i Karlstad som lever för webbutveckling. Vi är passionerat nördiga och tekniskt kunniga med över tio år i bagaget. Vi är också webbyrån som älskar WordPress och som aldrig backar från en rejäl utmaning. Med kunden i fokus och i ett nära samarbete ser vi till att alltid skapa de allra bästa lösningarna. Vi finns på Kasernhöjden i Karlstad.

700+ nöjda kunder

13 år i branschen

15 webbexperter

tjänster

En webbyrå i Karlstad med flera sidor

Sedan starten 2010 har vi jobbat med webbutveckling i Karlstad och sen dess har vi hjälpt hundratals stora och små organisationer med att öka deras webbnärvaro. Vi har utvecklat allt ifrån one-page webbar till stora e-handelslösningar med kopplingar till diverse affärssystem. Ingen utmaning är stor nog för våra webbutvecklare.

Vi är också hejare på innovation och digital idéutveckling. Vi kan även hjälpa till med trygghetstjänster så som serviceavtal och hosting. Man skulle helt enkelt kunna kalla oss för en mångsidig webbyrå.

om oss

Webbutveckling i Karlstad

Vi föredrar att alltid jobba nära kunden. Alla våra samarbeten bygger på en ömsesidig förståelse och individuella anpassningar. Det är så vi skapar de bästa problemlösningarna. Vi är en flexibel webbyrå belägen i Karlstad som gärna blandar digitala träffar med fysiska möten.

Hitta hit

Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Om samarbeten

Vi älskar samarbete! Vår resa har pågått i 13 år och under åren har vi lärt oss vad vi är bra på – webbutveckling i WordPress. Men din webbsida behöver också en webbdesign med god UX, SEO och spårning med till exempel Google Analytics. Därför har vi under åren byggt upp ett stort nätverk med en rad olika partners för att kunna erbjuda våra kunder skräddarsydda helhetslösningar för deras webbplatser.

Vad är WordPress?

WordPress är världens mest använda CMS (innehållshanteringssystem). Det finns flera anledningar till det. Bland annat så är det snabbt, tryggt och säkert. Många stora varumärken använder WordPress som CMS och till många olika användningsområden, som e-handel (WooCommerce), intranät med mera.

Webbutvecklare på webbyrån nobox
Vision – Att hjälpa företag att nå sin fulla potential på webben
Mission – nobox skapar innovativa webblösningar för verksamheter där webben är viktig
❤️
Proaktiva
Tillsammans

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.