Hoppa till innehåll

Webbyrå i Karlstad som tänjer digitala gränser med WordPress

Nobox är en webbyrå i Karlstad som lever för webbutveckling. Vi är passionerat nördiga och tekniskt kunniga med över tio år i bagaget. Vi är också webbyrån som älskar WordPress och som aldrig backar från en rejäl utmaning. Med kunden i fokus och i ett nära samarbete ser vi till att alltid skapa de allra bästa lösningarna. Vi finns på Kasernhöjden i Karlstad.

700+ nöjda kunder

13 år i branschen

16 webbexperter

kunder

Referenser i Karlstad

En välfungerande webblösning är grunden för många företag idag. Som webbyrå i Karlstad hjälper vi våra kunder att realisera sina webblösningar på ett effektivt och framgångsrikt sätt – oavsett projektets storlek och omfattning.

tjänster

En webbyrå i Karlstad med flera sidor

Sedan starten 2010 har vi jobbat med webbutveckling i Karlstad och sen dess har vi hjälpt hundratals stora och små organisationer med att öka deras webbnärvaro. Vi har utvecklat allt ifrån one-page webbar till stora e-handelslösningar med kopplingar till diverse affärssystem. Ingen utmaning är stor nog för våra webbutvecklare.

Vi är också hejare på innovation och digital idéutveckling. Vi kan även hjälpa till med trygghetstjänster så som serviceavtal och hosting. Vi vill jobba proaktivt med era webbplatser, lösa problem innan de uppstår och vidareutveckla för att fortsätta möta era behov och utmaningar. Man skulle helt enkelt kunna kalla oss för en mångsidig webbyrå.

Webbutveckling

Webbutveckling är själva kärnan i vår verksamhet – här är vi i vårt esse! Vi jobbar i WordPress, som är världens mest använda system för webbpublicering och, enligt oss, det mest dynamiska, flexibla och mångsidiga.

läs mer om Webbutveckling

Trygghet

Att ha en bra och säker webbplats är naturligtvis A och O. Men det är bara början. För att säkerställa att webbplatsen presterar och utvecklas optimalt efter lansering och över tid, erbjuder vi även tjänster för drift, support och förebyggande underhåll.

läs mer om Trygghet

Digital idéutveckling

Vårt namn säger det mesta om oss. nobox. Ingen låda att tänka utanför, för vi vill inte kännas vid lådan! Något av det bästa vi vet, är att ta del av våra kunders galna idéer.

läs mer om Digital idéutveckling

Läs även om: Tillväxtavtal

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt

om oss

Webbutveckling i Karlstad

Vi föredrar att alltid jobba nära kunden. Alla våra samarbeten bygger på en ömsesidig förståelse och individuella anpassningar. Det är så vi skapar de bästa problemlösningarna. Vi är en flexibel webbyrå belägen i Karlstad som gärna blandar digitala träffar med fysiska möten.

Hitta hit

Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Läs mer om hur vi jobbar med webbdesign i Karlstad

Om samarbeten

Vi älskar samarbete! Vår resa har pågått i 13 år och under åren har vi lärt oss vad vi är bra på – webbutveckling i WordPress. Men din webbsida behöver också en webbdesign med god UX, SEO och spårning med till exempel Google Analytics. Därför har vi under åren byggt upp ett stort nätverk med en rad olika partners för att kunna erbjuda våra kunder skräddarsydda helhetslösningar för deras webbplatser.

Vad är WordPress?

WordPress är världens mest använda CMS (innehållshanteringssystem). Det finns flera anledningar till det. Bland annat så är det snabbt, tryggt och säkert. Många stora varumärken använder WordPress som CMS och till många olika användningsområden, som e-handel (WooCommerce), intranät med mera.

Webbutvecklare på webbyrån nobox
Vision – Att hjälpa företag att nå sin fulla potential på webben
Mission – nobox skapar innovativa webblösningar för verksamheter där webben är viktig
❤️
Proaktiva
Tillsammans

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 09:00 - 16.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi Kunskapsbank

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.