Om Kopparstaden

Kopparstaden är Faluns allmännyttiga bostadsbolag som ägs av Falu kommun. Kopparstaden äger och förvaltar drygt 6000 lägenheter, 230 lokaler och 820 uthyrningsförråd i Falun och i dagsläget bor cirka 11 000 Falubor i deras lägenheter och tillsammans verkar de för det hållbara samhället och att göra skillnad.

Uppdraget

Tillsammans med våra vänner från kommunikationsbyrån Confetti, fick vi i uppdrag att skapa en ny webbplats åt Kopparstaden i Sitevision. Ambitionen var att utveckla en webbplats som var tillgänlighetsanpassad, lättförstådd och enkel för bolagets intressenter att ta till sig. 

Lösningen

Blev en användarvänlig webbplats där både befintliga kunder, den hyresrättsägande Falubon samt övriga intressenter stod i fokus. Sajten fick ett nytt responsivt tema, nya sidmallar samt en välfungerande sökfunktion i syfte att främja kundernas upplevelse. Vårt ansvar i projektet var den tekniska utvecklingen, vilket i det här fallet innebar att göra en uppsättning i CMS:et, gränssnittsutveckla samt utveckla moduler på sidan. Genom att samarbeta tätt med kund och kontinuerligt testa webbplatsen, lyckades vi tillsammans med Confetti skapa en responsiv sajt vi är stolta över.

Visste du att…

Webbutvecklingen av Kopparstadens sajt tillhör bland de första projekt vi byggt i Sitevision? Vårt partnerskap med Sitevision inleddes under hösten 2020 allteftersom börjar de första webbplatserna landa hos slutkund.

nobox var pålitlig som samarbetspartner och levererade det som överenskommet - kommunikationsavdelningen på Kopparstaden

#API:er
#Moduler
#Nyhetsflöde
#Restapps
#Sitevision

Vill du veta mer?

Christian Paulson

vd & kundansvarig

Telefonnummer: 073-026 74 10

E-post: christian@nobox.seKontakta oss